2012

< povratak na kategoriju

VIDI Web Top 10 exU

www.modamo.info

www.modamo.info

Vlasnik:

Autor:

Kategorija: VIDI Web Top 10 exU

Dizajn i programiranje: Z Studios

Ako ti se sviđa ova nominirana stranica preporuči je preko društvenih mreža.

MODAMO.info je prvi profesionalni modni portal u Bosni i Hercegovini.
S radom je počeo 2007. godine kada je par optimističnih ljudi, građana zemlje gdje je modni svijet tada bio tek u povojima, odlučilo osnovati modni portal koji će iz dana u dan pratiti novosti iz ove oblasti. Otada, MODAMO.info bilježi stalni porast čitanosti i proširuje područje svog djelovanja unutar zemlje.
 
Kroz svoj rad želimo pokazati kako se bh. modna scena gradi iz dana u dan, a čast nam je biti prvi bh. medij kroz koji se modni djelatnici mogu predstaviti čitateljima u Bosni i Hercegovini, ali i u regiji.
 
Pored toga da kroz naše atraktivne sadržaje budemo prvi medij koji će čitateljima donijeti točne novosti i aktualne trendove, trudimo se biti edukativni te postati izvorom informacija o povijesti, strukturi i kretanjima unutar modnog svijeta.
Naš dugoročni cilj je probuditi u čitateljima svijest o kvaliteti i kreativnosti koja postoji na bh. modnoj sceni te usporedno s tim biti pokretač za agresivniji razvoj bh. modne industrije kroz planirani razvoj i rast portala MODAMO.info u modni koncept.