2012

< povratak na kategoriju

Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi

Udruga za mlade Alfa Albona

Alfa-albona.hr

Vlasnik: Udruga za mlade Alfa Albona

Autor: Lloyds design studio

Kategorija: Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi

Ideja i razvoj: Lloyds design studio

Dizajn i programiranje: Lloyds design studio

Ako ti se sviđa ova nominirana stranica preporuči je preko društvenih mreža.

Službena web stranica Udruge za mlade Alfa Albona. Udruga za mlade ALFA ALBONA nevladina je neprofitna i nestranačka udruga mladih, osnovana s ciljem promicanja interesa i aktivnosti mladih. Svrha udruge je poticanje angažiranja mladih u aktivnom rješavanju vlastitih potreba kao i potreba zajednice.

Udruga stvara trajnu platformu za razvijanje komunikacije među mladima radi promicanja njihovih interesa i ukazivanja na specifične probleme s kojima se ovaj dio populacije susreće. Krajnji je cilj potaknuti proaktivnost mladih te im pomoći pri integraciji u sve društvene sfere do postizanja njihove trajne društveno-ekonomske samostalnosti.

 
Ciljevi udruge su osnivanje Info centra za mlade Istarske županije, poticanje razvoja kreativnosti mladih ljudi, usmjeravanju mladih prema stjecanju dodatnih vještina i znanja, poticanje mladih na organizirano i smisleno korištenje slobodnog vremena, širenje volonterstva, solidarnosti i komunikacije među mladima, poticanje izvaninstitucionalnog obrazovanja mladih na svim područjima te integracija mladih u međunarodne obrazovne i kulturne tokove.