2012

< povratak na kategoriju

Korporativne stranice

Rasvjetahr.com

www.rasvjetahr.com

Vlasnik:

Autor: Novi forum

Kategorija: Korporativne stranice

Ako ti se sviđa ova nominirana stranica preporuči je preko društvenih mreža.

Današnja ponuda rasvjete i unutrašnjeg dekora raspršena je po mnogobrojnim salonima i trgovinama diljem Hrvatske. Mukotrpan obilazak svih mogućih trgovina radi najboljeg izbora bi Vam vjerojatno oduzeo previše vremena, a nije ni sasvim sigurno biste li raspolagali informacijama o lokacijama određenih trgovina te bili sigurni u cijenu i kvalitetu.
 
Naš cilj je bio jednostavan – objediniti ponudu u Hrvatskoj koja se nudi na tržištu, ali – online i po najpovoljnijim cijenama. Prednosti su goleme. Svaka geografska i vremenska prepreka prestaju biti problem. Razgledavanje i kupnja su dostupni na dodir miša.
 
Također, naša online prisutnost nam omogućava da nudimo artikle po najnižim cijenama. Jedna od glavnih prednosti su široki raspon asortimana, te velika raznolikost proizvoda. Ovako širok spektar Vama omogućava da opremite Vaš dom ili ured po Vašoj želji.
 
kolekt.hr ima kao misiju izgraditi ime koje će jamčiti svojom kvalitetom i bogatstvom proizvoda u Hrvatskoj te izgraditi čvrste veze povjerenja sa svojim korisnicima.