2012

< povratak na kategoriju

Mediji, novosti, oglasnici

Radio-plus.hr

www.radio-plus.hr

Vlasnik: Radio plus

Autor:

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

Ako ti se sviđa ova nominirana stranica preporuči je preko društvenih mreža.

Mi smo opcija koja puno svira, a malo priča. Kad pričamo, mi očekujemo da nas se sluša. Zato pričamo ono što biste pričali i Vi s prijateljem na kavi. Trudimo se (al' ono, maksimalno) biti aktualni, zabavni, duhoviti i korisni. Više od svega važno nam je da smo korisni.
Želimo uštedjeti vrijeme i novac (i vama i sebi – na istoj smo strani). Imati i ispričati  pravu informaciju  na način koji akcentira ono što je doista važno i ono što se zaista refelektira na naše živote, na našu užurbanu svakodnevicu, to nama znači – biti koristan! Zato vam nikada nećemo ispričati samo što ne možete i gdje je zatvoreno. Ako to i kažemo, odmah ćemo dodati i gdje možete i gdje je otvoreno.
 
I Glazba! Glazba je ono što nas pokreće. Glazba je ono zbog čega stišćemo i otpuštamo gas. Želimo da barem svaki drugi dolazak na našu frekvenciju znači da ćete naglas reći „kako je ovo dobra stvar“. Glazba je  predivni, odlučni potez širokog kista s crvenom bojom preko bijelog platna. Glazba je sve između svega. Kod nas ćete čuti više dobre glazbe.