2012

Prijavljeni

Mobilni web i aplikacije / 67
Promijenite kategoriju:

Pauza.hr

Vlasnik: Ozon Media d.o.o.   /   Autor: Ozon Media d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:m.pauza.hr

Mobilna verzija internet servisa Pauza.hr korisnicima pruža mogućnost naručivanja hrane iz restorana i cateringa u Zagrebu putem smartphonea. Korisnici na svom smartphoneu mogu pregledavati ažurirane jelovnike restorana, ocjene, komentare i preporuke korisnika i u samo nekoliko koraka naručiti dostavu hrane na svoju adresu. Mogućnost naručivanja na svim platformama putem mobilne verzije m.pauza.hr

Giga Portal - mobile

Vlasnik: Viktor Gabaj   /   Autor: Weebly

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:m.giga-portal.com

GIGA je IT portal koji svakodnevno objavljuje vijesti iz svijeta tehnologije, računala, smartphonea, te vijesti iz IT svijeta općenito. Biramo najzanimljivije i točne informacije koje svakodnevno surfanje čine ugodnijim, kao i mobilna verzija portala.

Zadar Airport iPhone App

Vlasnik: Zračna luka Zadar   /   Autor: Futuro Internet Studio

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:/itunes.apple.com/us/app/zadar-airport/id496814664?mt=8

Zadar Airport je službena besplatna iPhone aplikacija Zračne luke Zadar (ZAD). Nezaobilazna je kod planiranja putovanja za sve putnike i prolaznike kroz ZL Zadar, a također će koristiti svima koji dovoze ili dočekuju svoje prijatelje i bližnje u Zračnoj luci. Ova aplikacija će vam olakšati putovanje i ubrzati traženje željenih informacija. Provjerite trenutni raspored letova, budite obaviješteni o svakom kašnjenju ili promjeni u dolascima i odlascima zrakoplova te saznajte mnoštvo korisnih informacija koje vam mogu zatrebati dok se nalazite u Zračnoj luci.

Vatreni

Vlasnik: Via ignis d.o.o.   /   Autor: Via ignis d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/hr/app/vatreni/id526589076?mt=8

Najnovije vijesti, izvještaji, fotografije i video materijali s utakmica Vatrenih. Kompletna i najdetaljnija povijest te statistika hrvatske nogometne reprezentacije sa svim službenim odigranim susretima. Biografije i statistike svih igrača i stručnog stožera reprezentacije. Ekskluzivne kolumne, izvještaji i recenzije o navijačima, putovanjima i najpopularnijoj igri na planetu. Ekskluzivno, HNS magazin u digitalnom obliku koji je ujedno i službeni magazin Hrvatskog nogometnog saveza.

BackWay

Vlasnik: Božidar Ševo   /   Autor: Božidar Ševo

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:backway.me

BackWay je iOS aplikacija koja vam pomaže u kretanju okolinom i spremanju najdražih lokacija. Dodati lokaciju je vrlo lako, samo uslikate fotografiju, dodate neki opis i eto! Ako se želite vratiti do nekog mjesta, BackWay će vam pokazati smjer i udaljenost u jednostavnom UI.

Baška Voda mobilna stranica

Vlasnik: Turistička zajednica Općine Baška Voda   /   Autor: Nove vibracije d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.baskavoda.hr/?site=mobile

Mobilna verzija internet stranica i Android aplikacija Turističke zajednice Baška Voda.

Lociraj popust iPhone

Vlasnik: Mobilne informacije d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/hr/app/locirajpopust/id476280358

Objavljena je nova iPhone aplikacija Lociraj popust koja omogućuje da pronađete i locirate proizvode i usluge koji su na popustu u Vašoj blizini, odnosno na nekoj određenoj udaljenosti od vaše trenutne lokacije. Omogućeno je pretraživanje po kategorijama/podkategorijama, te po ključnim rječima. I sve to u nekoliko sekundi, nekoliko pokreta prstima, bez nahodavanja po gradu i obilaženja svih dućana i ručnog zapisivanja cijena

Pošta iPhone

Vlasnik: HP-Hrvatska pošta d.d.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/hr/app/posta/id488745644?mt=8

S novom iPhone aplikacijom možete pronaći poštu u vašoj blizini, sve vezane informacije i upute za dolazak do pošte. Aplikacija sadrži i popis poštanskih brojeva za sva mjesta u Hrvatskoj, cjenik i informacije o lokaciji vama najbližeg kovčežića.

Once Football iPhone

Vlasnik: Once d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/au/app/once-football/id509506848?mt=8

Once je jedinstvena, sofisticirana aplikacija razvijena posebno za analizu nogometnih utakmica, namijenjena trenerima, skautima, igračima, medijskim kućama i drugim zaljubljenicima u nogomet. Pokrivajući europske nogometne lige, Once pruža detaljne informacije o utakmicama 12 sati nakon završetka utakmice.

Rabljeno - UniCredit leasing Croatia

Vlasnik: UniCredit Leasing Croatia d.o.o.   /   Autor: Omnicert grupa d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:rabljeno.unicreditleasing.hr

Ponuda rabljenih predmeta leasinga tvrtke UniCredit Leasing Croatia. Uz veliku ponudu osobnih i gospodarskih vozila u ponudi su i plovila, strojevi i oprema te nekretnine. Na stranici možete pronaći sve detalje o predmetima s ponude, poslati upit, vidjeti lokaciju nekretnine na karti. Web aplikacija će detektirati pristup sa mobilnih uređaja te njima servirati mobilnu verziju stranice. Dizajn je napravljen prema standardima UniCredit grupe.

Adria Weather

Vlasnik: vrijeme.net d.o.o.   /   Autor: Trikoder d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:/itunes.apple.com/us/app/adriaweather/id450758403?mt=8

Besplatna aplikacija koja uključuje vremensku prognozu i uvjete za hrvatske gradove uz jadransku obalu.

9pm

Vlasnik: Mobilne aplikacije d.o.o   /   Autor: Mobilne aplikacije d.o.o

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.9pm.hr

9pm je platforma koja nudi prikaz evenata na full-screen karti uz mogućnost brzog filtriranja željenih mjesta za izlazak prema gradu, datumu, vrsti glazbe i cijeni ulaska u noćni klub. Vlasnici kafića ili klubova besplatno mogu dodati svoju lokaciju te na taj način promovirati događaje, a obuhvaćena je cijela Republika Hrvatska. Korisnici u svega par sekundi mogu pronaći svoju destinaciju za izlazak preko iPhone, Android aplikacije ili koristeći ugodno web okruženje.

Tifon @Android

Vlasnik: Tifon   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:play.google.com/store/apps/details?id=hr.globaldizajn.tifon

Objavljena je nova Android aplikacija za Tifon uz pomoć koje možete vidjeti sve aktualne cijene goriva, sve benzinske postaje i informacije o njima (radno vrijeme, telefonski broj). Aplikacija prikazuje i rutu do željene benzinske postaje na temelju Vaše trenutne lokacije (GPS).

Zagreb Airport

Vlasnik: Ivica Sindičić   /   Autor: Ivica Sindičić

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:/play.google.com/store/apps/details?id=com.tools.Pleso&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50b29scy5QbGVzbyJd

Aplikacija pruža lagani pristup informacijama o Zračnoj luci Zagreb kao što su dolasci, odlasci, taxi brojevi, vrijeme itd.

LifeTicker Pro

Vlasnik: Novitet d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/au/app/lifeticker-pro/id531132765

Zanima Vas koliko ste točno stari? Koliko ste dugo u vezi ili braku, na svom trenutnom radnom mjestu? Ukoliko ne znate, ili o tome nemate vremena razmišljati, preuzmite novu iPhone aplikaciju koja će računati ili odbrojavati vrijeme za vas, u godinama, mjesecima, danima, satima, minutama i sekundama. Možete kreirati vlastite brojače za željene događaje - aplikacija će vas obavijestiti kada je vrijeme isteklo.

“U dobrim rukama” iPad aplikacija

Vlasnik:    /   Autor: Brlog

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.adris.hr/ar2011

Dobre stvari rastu u dobrim rukama. Adris grupa je kompanija čiji su vlasnici njezini zaposlenici i zato je u protekloj godini rasla unatoč krizi. Godišnje izvješće Adris grupe koje je osmislila i izradila reklamna agencija BruketaandŽinić OM, naslovljeno U dobrim rukama, otkriva zelene floralne detalje kad ju se izloži toplini dlanova, metaforički prikazujući kako ruke mogu postići što god požele. Isti je princip primijenjen i na iPad aplikaciju.

HAK

Vlasnik: Hrvatski autoklub   /   Autor: Infinum d.o.o. i Odjel informatike Hrvatskog autokluba

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.hak.hr/smartphone

Mobilna aplikacija Hrvatskog autokluba za iOS i Android nudi pregršt putnih informacija (stanje na cestama, prognoza prometa, slike uživo s nadzornih kamera na cestovnim pravcima, pozicije policijskih radara, aktualne cijene goriva), kao i niz drugih funkcionalnosti. Kroz HAK-ovu aplikaciju platite parkiranje bilo gdje u Hrvatskoj, pronađite najbližu benzinsku postaju ili bilo koju drugu od 15.000 interesnih točaka, cijene cestarina i dr.

Želim Odmor

Vlasnik: SLON Promocija   /   Autor: Sonja Kajzer

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.zelim-odmor.com

Projekt Želim Odmor nastao je iz radionice Sonje Kajzer poznate kao autorice Bakine Kuhinje iz koje je i proizašao iz rubrike Baka na odmoru. Web stranica početkom 2012. godine doživjela je veliki redizajn te postaje društveni portal vidljiv na webu a i na smart telefonima i tabletima. Cilj projekta prvenstveno je omogućiti svakome njegov odmor. U 2012. godini podijeljeno je 12 poklon aranžmana od tjedan dana za obitelji s djecom s posebnim potrebama. Projekt Želim Odmor nije visoko-profitan već služi za druženje ljubitelja putovanja na društvenim mrežama.

Naturala

Vlasnik: Čitaj besplatno d.o.o.   /   Autor: Borming d.o.o. i Čitaj besplatno d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/app/naturala/id471763386?mt=8

Naturala.hr je prvenstveno portal o zdravlju, ali i portal o svim aspektima zdravog života u skladu s prirodom i prvi portal u Hrvatskoj koji uz klasičnu promiče i komplementarnu medicinu. Naturalnim informacijama možete vjerovati - u aplikaciji Naturala nalaze se isključivo provjerene informacije iz pera Naturalinih suradnika koji su svi redom stručnjaci na svom području. Za Naturalu pišu liječnici klasične i komplementarne medicine, psiholozi, fitoterapeuti, aromaterapeuti, homeopati, akupunkturolozi, ekolozi, biolozi i mnogi drugi – svi oni koji shvaćaju koliko je važno živjeti u skladu s prirodom.

best CROATIA

Vlasnik: Dražen Cvijetić   /   Autor: Dražen Cvijetić

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:play.google.com/store/apps/details?id=com.it4u.nuh&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pdDR1Lm51aCJd

Mobilna Aplikacija NAJBOLJEuHRVATSKOJ u AppStoreu i Google Playu je prijavljena pod nazivom bestCROATIA. Dovoljno je u tražilicu upisati „CROATIA ili DALMATIA ili ISTRIA, ili DUBROVNIK ili…“ i brzo ćete doći do mobilna aplikacija koja je GPS turistički vodič na hrvatskom i engleskom i s kojim možete saznati što je Najbolje u Hrvatskoj – izabrali građani. Best CROATIA služi kao GPS turistički vodič, planer putovanja i osobni foto album. Fotografije napravljene aplikacijom vežu se uz posjećene atrakcije, svaka sa svojim jedinstvenim komentarom u vašem privatnom albumu. Dijeljenje fotografija po želji omogućeno putem e-maila ili društvenih mreža, kao i slanje e-razglednica s lokacije koju ste posjetili.

AdriaWether

Vlasnik: vrijeme.net d.o.o.   /   Autor: Trikoder d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:/itunes.apple.com/hr/app/adriaweather/id450758403?mt=8

Saznajte vremensku prognozu i uvjete za hrvatske gradove uz jadransku obalu. Za svaki od odabranih gradova možete provjeriti četverodnevnu prognozu za: - temperatura zraka - vremenski uvjeti - temperatura mora - brzina i smjer vjetra - visina valova

QTourist

Vlasnik: Grad Rijeka Grad Opatija Kreativni odjel d.o.o.   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.qtourist.com

Grad Rijeka uvodi označavanje QR kodom na preko 50 kulturno-povijesnih lokacija na turističkoj magistrali grada. Jednostavnim skeniranjem QR oznake putem mobitela otvara se niz korisnih informacija o lokaciji na kojoj se nalazite. Grad Opatija slijedi ideju i također uvodi sličan sustav.

Turistička zajednica općine Pakoštane

Vlasnik: Fer projekt   /   Autor: Fer projekt

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.m.pakostane.hr/

Mobilna verzija web stranice TZO Pakoštane. Posebno je prilagođena za pristup preko svih mobilnih smartphone uređaja i tableta .

Croatia Free WiFi

Vlasnik: Spring Media   /   Autor: Spring Media

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:play.google.com/store/apps/details?id=com.springmedia.crofreewifi

Croatia Free WiFi je besplatna Android aplikacija s lokacijama otvorenih WiFi hotspotova u svim većim hrvatskim gradovima.

B.net mobilni web

Vlasnik: Bnet   /   Autor: Bnet

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:m.bnet.hr

Svi posjetitelji B.netove korporativne stranice mogu jednostavnije i udobnije surfati web stranicom putem svojih mobilnih uređaja. Svatko tko ubuduće pristupi stranici s pametnih mobilnih uređaja automatski će dolaziti do mobilnog sajta (povratak na desktop verziju je moguć). Pristup mobilnoj stranici je moguć sa svih pametnih telefona novije generacije koji imaju instaliran neki od preglednika novijih verzija.

Val produkcija mobilni web

Vlasnik: Val produkcija   /   Autor: iDEA studio

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.valprodukcija.hr/m

Val produkcija je tvrtka koja se bavi produkcijom televizijskih reklama pa smo za njezine potrebe i radi pristupa korisnika s mobilnih uređaja nja web stranicu izradili mobilni web

Hrvatska pošta - mobilne korisničke stranice

Vlasnik: HP-Hrvatska pošta d.d   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.posta.hr/mobile.aspx

Mobilna verzija korisničkih stranica Hrvatske pošte rezultat je praćenja aktivnosti korisnika koji pristupaju putem mobilnih uređaja te informacijama koje traže. Iako mobilne stranice nude mogućnost prikaza korisničkih stranica u skraćenom obliku naglasak je na četiri najčešća upita korisnika: informacije o poštanskom uredu, podatak o poštanskom broju određenog mjesta, cijeni slanja poštanskih pošiljaka te praćenju statusa pošiljke. Popis aktualnosti zaokružuje mobilne korisničke stranice gdje se korisnik u svakom trenutku može preusmjeriti na standardni prikaz korisničkih stranica.

Calcsharp

Vlasnik: Nikola Stepan   /   Autor: Nikola Stepan

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/calcsharp/cff58a3a-bf65-4f93-8186-31ada9201a9c

Calcsharp is powerfull calculator with unique feature - it evaluates mathematical expressions step by step. It uses a different approach from a conventional calculator, which is more natural to the way people calculate. When you calculate on a conventional calculator, each time you enter a new number you lose sight of the previous one. And if you make a mistake in the middle of a long expression, you have to start all over. In Calcsharp, you can see all of what you are calculating, and expressions can easily be built and edited.

Adria Nautica iOS

Vlasnik: vrijeme.net d.o.o.   /   Autor: Trikoder d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:/itunes.apple.com/at/app/adria-nautica/id508365308?mt=8

Adria Nautica je aplikacija napravljena za sigurniji i ugodniji boravak na Jadranskom moru. Uz detaljne trodnevne vremenske prognoze fokusirane na vjetar i more, sadrži i najvažnije servisne informacije za nautičare, poput lokacija marina i sidrišta.

Festival znanosti X

Vlasnik: Udruga Zlatni rez   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.festivalznanosti.hr/2012/m/rijeka/

Festival znanosti X deseto je proljeće ovog događanja koje svojim bogatim sadržajem privlači mnoštvo učenika, studenta i građana. Mobilni web pomaže u lakšem pregledu i lociranju traženog događanja iz rasporeda festivala.

Vatreni

Vlasnik: Via ignis d.o.o.   /   Autor: Via ignis d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:play.google.com/store/apps/details?id=com.via.ignis.vatreni&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS52aWEuaWduaXMudmF0cmV

Najnovije vijesti, izvještaji, fotografije i video materijali s utakmica Vatrenih. Kompletna i najdetaljnija povijest te statistika hrvatske nogometne reprezentacije sa svim službenim odigranim susretima. Biografije i statistike svih igrača i stručnog stožera reprezentacije. Ekskluzivne kolumne, izvještaji i recenzije o navijačima, putovanjima i najpopularnijoj igri na planetu. Ekskluzivno, HNS magazin u digitalnom obliku koji je ujedno i službeni magazin Hrvatskog nogometnog saveza.

AdriaNautica

Vlasnik: vrijeme.net d.o.o.   /   Autor: Trikoder d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:/itunes.apple.com/us/app/adria-nautica/id508365308?mt=8

AdriaNautica – Obvezna oprema za svakog nautičara! AdriaNautica je aplikacija napravljena da vam omogući sigurniji i ugodniji boravak na Jadranskom moru. U samoj aplikaciji pronađite pouzdanu i detaljnu trodnevnu (vrijeme.net) vremensku prognozu, sa fokusom na: 恖 Smjeru i jačini vjetra 恖 Temperaturi mora 恖 Temperaturi zraka 恖 Valovitosti mora.

Sami podaci su organizirani u dvosatne korake, tako da u svakom trenutku možete provjeriti što Vas očekuje tokom Vaše plovidbe. Uz to, u aplikaciji možete pronaći kontaktne podatke i lokacije marina, sidrišta, lučkih kapetanija, benzinskih crpki i charter iznajmljivača na hrvatskom dijelu Jadrana. Sve to čini aplikaciju AdriaNautica najboljim suputnikom jednom kada se nađete na pučini.

mPBZ iOS

Vlasnik: Privredna banka Zagreb d.d.   /   Autor: Asseco SEE

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/hr/app/mpbz/id399785138?mt=8

Uz PBZ aplikaciju mobilnog bankarstva mPBZ plaćanje računa i obavljanje svih financijskih transakcija je brže, jednostavnije i povoljnije. Klijenti mogu putem ove aplikacije, između ostalog, provjeriti stanje i promete po svojim računima, oročenjima i kreditima, vršiti plaćanja i konverziju deviza, kupovati, mijenjati i prodavati udjele u investicijskim fondovima te kupovati GSM bonove i dobiti korisne informacije o ostalim proizvodima i uslugama Privredne banke Zagreb. Kao funkcionalnost mPBZ-a posebno ističemo mPBZ Investor koji omogućuje uvid u osobni portfelj vrijednosnica koje kotiraju na Zagrebačkoj burzi, prijenos sredstava s Investor računa na tekući račun i obrnuto te uvid u kretanje cijena vrijednosnica u realnom vremenu. Korištenje mobilnog bankarstva mPBZ podržano je na svim glavnim operativnim sustavima: iOS (Apple), Android i Java. Usluga se može ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Banke ili putem internetskog bankarstva PBZ365@NET. Korištenje mPBZ aplikacije potpuno je sigurno, što je potvrđeno i certifikatom za sigurnost ISO 27001:2005.

Spring Media

Vlasnik: Spring Media   /   Autor: Spring Media

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:m.springmedia.hr

Prezentacija tvrtke Spring Media u mobilnom izdanju.

Erste mBanking

Vlasnik: Erste and Steiermarkische Bank d.d.   /   Autor: Infinum Ltd.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/us/app/erste-mbanking/id477066660

Erste mBanking je usluga mobilnog bankarstva Erste banke koja, neovisno o mobilnom operateru, omogućava jednostavno praćenje i upravljanje sredstvima na svim vrstama računa otvorenim u Erste banci. Dostupna je za iPhone i Android mobilne uređaje. Erste mBanking usluga prva je na tržištu ponudila inovativnu opciju Slikaj i plati“. Zaboravite prepisivanje niza podataka s uplatnice jer Vaš pametni telefon od sad to radi umjesto Vas.

PBZmToken Android

Vlasnik: Privredna banka Zagreb d.d.   /   Autor: Asseco SEE

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:/play.google.com/store/apps/details?id=hr.asseco.android.mtoken.pbz&feature=search_result#?t=W10.

PBZmToken je aplikacija koja omogućuje jednostavniji pristup i korištenje internetskog i telefonskog bankarstva Privredne banke Zagreb, bez potrebe dodatnih uređaja kao što su čitač kartica i token. PBZmToken aplikacija može se koristiti na iPhone, Android i Java mobilnim uređajima koji podržavaju Java 2 Mobile Edition (J2ME). PBZmToken je moguće zatražiti u bilo kojoj poslovnici Privredne banke Zagreb ili putem internetskog bankarstva PBZ365@NET. Korištenje aplikacije PBZmToken potpuno je sigurno, što je potvrđeno i certifikatom za sigurnost ISO 27001:2005.

Iskon.Jumbo

Vlasnik: Iskon Internet d.d.   /   Autor: Studio Revolucija

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:jumbo.iskon.hr

Servis za pohranu i razmjenu datoteka. 2 paketa usluge (Jumbo Box, Jumbo PowerBox) za pohranu datoteka od 50 GB i 150 GB te besplatni servis za slanje velikih datoteka (Jumbo mail).

PBZmToken iOS

Vlasnik: Privredna banka Zagreb d.d.   /   Autor: Asseco SEE

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/hr/app/pbzmtoken/id375941584?mt=8

PBZmToken je aplikacija koja omogućuje jednostavniji pristup i korištenje internetskog i telefonskog bankarstva Privredne banke Zagreb, bez potrebe dodatnih uređaja kao što su čitač kartica i token. PBZmToken aplikacija može se koristiti na iPhone, Android i Java mobilnim uređajima koji podržavaju Java 2 Mobile Edition (J2ME). PBZmToken je moguće zatražiti u bilo kojoj poslovnici Privredne banke Zagreb ili putem internetskog bankarstva PBZ365@NET. Korištenje aplikacije PBZmToken potpuno je sigurno, što je potvrđeno i certifikatom za sigurnost ISO 27001:2005.

CroKviz

Vlasnik: Zvonimir Kasalo   /   Autor: Zvonimir Kasalo

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/hr/app/crokviz/id524071715?mt=8

Poznajete li Hrvatsku? Uvid u znanje i proširenje znanja o Hrvatskoj možete provjeriti u CroKvizu. Prisjetite se hrvatske povijesti, književnosti, umjetnosti, športa, zemljopisa... Znate li gdje se nalazi Imotski? Provjerite i to pomoću interaktivne karte!

Rodman FT

Vlasnik:    /   Autor: Brlog

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/app/rodman-ft/id518382480?mt=8

Rodman FT (free throw slobodno bacanje) iOS je aplikacija Tantrum Solutionsa za ljubitelje košarke i jedne od najvećih zvjezda svih vremena, Dennisa Rodmana, a čije je sučelje oblikovala digitalna agencija Brlog. Aplikacija je oblikovana za iPad i iPhone uređaje i omogućuje foto-realistično igranje. Kroz aplikaciju je moguće vidjeti neke od poznatih lokacija za igranje u Los Angelesu, dok je Rodmanu moguće odjenuti razne odjevne kombinacije. Aplikacija je oblikovana s naglaskom na izgled i funkcioniranje terena, kao i teksturu košarkaške lopte.

Building-Body.com web shop

Vlasnik: AG media   /   Autor: AG media

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.building-body.com/shop/

Online trgovina dodacima prehrani i sa sportskom opremom, prilagođena za mobilne uređaje

Coolinarika - Windows 8 aplikacija

Vlasnik: Podravka d.d   /   Autor: WEB Marketing d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:apps.microsoft.com/webpdp/hr-HR/app/coolinarika/b44b0383-dc60-430c-9461-58b2ada70042

Popularna Coolinarika od sada je dostupna i na Windows 8 platformi za pregled na notebooku i tabletima. Preko 100.000 recepata moguće je pregledavati po grupama jela, receptu dana, popularnim ili najnovijim receptima ili ih jednostavno pretražiti putem tražilice. Aplikacija omogućuje pregled recepata kao i na web izdanju.

TZG Zadar - Mobilna stranica

Vlasnik: Turistička zajednica grada Zadra   /   Autor: Spring Media

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:m.tzzadar.hr

Mobilna stranica Turističke zajednice grada Zadra.

Bet-Club

Vlasnik: Bet-Club d.o.o.   /   Autor: XstreamThemes

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.bet-club.com

Mobilna verzija portala Bet-Club. Posebno je prilagođena za pristup preko smartphone uređaja. Bet-Club je portal koji donosi više od sporta - brojne korisne sadržaje vezane uz kladionice, poker, casino i aktualne bonus promocije.

Lociraj Popust

Vlasnik: Mobilne informacije d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:lociraj-popust.com

Online je novi web - Lociraj Popust - na kojem možete pronaći sve informacije o proizvodima i uslugama na popustu u vašoj neposrednoj blizini, ali i na udaljenim mjestima. Aplikacija je potpuno besplatna za korisnike.Također, Lociraj popust je novi marketinški alat kojim svoje proizvode i usluge možete približiti potencijalnim kupcima.

eKomunikacija

Vlasnik: Informativka d.o.o.   /   Autor: Filip Višić

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.ekomunikacija.com

eKomunikacija CRM je web aplikacija za upravljanje klijentima, u potpunosti na hrvatskom jeziku, prilagođena manjim i srednjim tvrtkama. Aplikacija se nalazi online, stoga je dostupna u svakom trenutku sa svakog računala i putem svakog web browsera. Možemo reći da je eKomunikacija online servis koji može servirati više tisuća tvrtki. Osim što pomaže u vođenju kontakata, planiranju zadataka i komunikaciji s klijentom, omogućava vođenje izlaznog knjigovodstva, izradu ponuda te fakturiranje.

NP Krka mobilni web

Vlasnik: JU NP Krka   /   Autor: iDEA studio

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.npkrka.hr/m

Osim vrhunske prezentacije i weba u flashu, radi što bržeg pristupa korisnika s mobilnih telefona stranici Nacionalnog parka Krka izradili smo i mobilnu varijantu weba.

IT.com.mk iPad App

Vlasnik: IT.com.mk   /   Autor: Venikom.com

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:/itunes.apple.com/en/app/it.com.mk-hd/id459730880?mt=8

IT.com.mk is a Macedonian web site for technology, winner of VIDI Web Top 10 ExU Award in 2010. This is IT.com.mk's iPad application.

mPBZ Android

Vlasnik: Privredna banka Zagreb d.d.   /   Autor: Asseco SEE

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:/play.google.com/store/apps/details?id=hr.asseco.android.pbz&feature=search_result#?t=W10.

Uz PBZ aplikaciju mobilnog bankarstva mPBZ plaćanje računa i obavljanje svih financijskih transakcija je brže, jednostavnije i povoljnije. Klijenti mogu putem ove aplikacije, između ostalog, provjeriti stanje i promete po svojim računima, oročenjima i kreditima, vršiti plaćanja i konverziju deviza, kupovati, mijenjati i prodavati udjele u investicijskim fondovima te kupovati GSM bonove i dobiti korisne informacije o ostalim proizvodima i uslugama Privredne banke Zagreb. Kao funkcionalnost mPBZ-a posebno ističemo mPBZ Investor koji omogućuje uvid u osobni portfelj vrijednosnica koje kotiraju na Zagrebačkoj burzi, prijenos sredstava s Investor računa na tekući račun i obrnuto te uvid u kretanje cijena vrijednosnica u realnom vremenu. Korištenje mobilnog bankarstva mPBZ podržano je na svim glavnim operativnim sustavima: iOS (Apple), Android i Java. Usluga se može ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Banke ili putem internetskog bankarstva PBZ365@NET. Korištenje mPBZ aplikacije potpuno je sigurno, što je potvrđeno i certifikatom za sigurnost ISO 27001:2005.

iCinestar @Android

Vlasnik: Blitz-Cinestar d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:play.google.com/store/apps/details?id=com.globaldizajn.icinestar

Uzbudljiva CineStar aplikacija donosi svijet filma nadohvat ruke, gdje god se nalazili. Uz pomoć aplikacije pronaći ćete najbliži CineStar (bez obzira gdje se nalazite u Hrvatskoj), dobiti filmove koji su na programu i raspored prikazivanja. Ukoliko želite kupiti ili rezervirati ulaznice, možete i to preko aplikacije i to sigurno i brzo Stars club 2X Bonus karticom ili kreditnom karticom.

Pardian iPhone

Vlasnik: KM Vizija   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/hr/app/pardian/id492613037?mt=8

KM Vizija ponosno predstavlja novu iPhone igru Pardian. Igrač mora uz pomoć dva slova svakog retka i svakog stupca u što kraćem vremenu sastaviti kompjutorski sastavljenu križaljku. Ugodna zabava!

Zimo Mobile

Vlasnik: Zimo digital   /   Autor: Antonio Novoselnik, Ivan Kozlik

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:m.zimo.co

Pri izradi mobilne verzije Zimo portala veliki naglasak dali smo na način na koji korisnici konzumiraju sadržaj na svojim smartphoneovima. Korištenje novih tehnologija omogućilo nam je da već stečene navike ''slajdanja'', tapanja odnosno surfanja na mobitelu prenesemo i na naš mobilni Zimo sajt. Osim naglaska na korištenje, dodatno smo naglasili slike jer znamo da slika privlači pažnju stoga nam je naslovnica tj. početna stranica prepuna slika. Također, sve nebitne funkcije izbacili smo ili sakrili da ne smetaju korisniku pri čitanju. S vremenom ćemo mobilni web nadograđivati i poboljšavati.

Trambus

Vlasnik: Sven Kapuđija   /   Autor: Sven Kapuđija

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.trambus.com.hr

Trambus omogućuje lakše snalaženje u javnom prijevozu grada Zagreba automatski računajući rute, locirajući najbliže stanice, prikaz voznog reda, prikaz stanica/linija na karti...

ŠibenikIN portal mobilna verzija

Vlasnik: MEDIAN kreativna rješenja   /   Autor: MEDIAN Kreativna Rješenja

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:m.sibenik.in

Mobilna verzija interaktivnog portala Šibensko-kninske županije - ŠibenikIN

IT.com.mk iPhone

Vlasnik: IT.com.mk   /   Autor: IWMNetwork.com

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:/itunes.apple.com/us/app/it-com-mk/id430548351?mt=8

IT.com.mk is a Macedonian portal for technology, and this is their iPhone application.

Adriatic.hr Mobile

Vlasnik: Adriatic.hr d.o.o.   /   Autor: Adriatic.hr d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:m.adriatic.hr

Mobilna verzija internetske stranice turističke agencije Adriatic.hr iz Splita. Tražilica i prezentacija privatnog smještaja u Hrvatskoj s mogućnošću geopretrage smještaja, slanja upita za konkretan smještaj te spremanja objekata u "favorite". Optimizirana za mobilne i tablet uređaje (Android, iOS i WP).

Once Football iPad

Vlasnik: Once sport d.o.o.   /   Autor: Ivan Ilečić

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/hr/app/once-football/id509506848

Once je jedinstvena, sofisticirana aplikacija razvijena posebno za analizu nogometnih utakmica, namijenjena trenerima, skautima, igračima, medijskim kućama i drugim zaljubljenicima u nogomet. Pokrivajući europske nogometne lige, Once pruža detaljne informacije o utakmicama 12 sati nakon završetka utakmice.

Lociraj popust @Android

Vlasnik: Mobilne informacije d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:play.google.com/store/apps/details?id=com.globaldizajn.locirajpopust

Objavljena je nova Android aplikacija Lociraj popust koja omogućuje da pronađete i locirate proizvode i usluge koji su na popustu u Vašoj blizini, odnosno na nekoj određenoj udaljenosti od vaše trenutne lokacije. Omogućeno je pretraživanje po kategorijama/podkategorijama, te po ključnim rječima. I sve to u nekoliko sekundi, nekoliko pokreta prstima, bez nahodavanja po gradu i obilaženja svih dućana i ručnog zapisivanja cijena.

Skidajmo.com mobile

Vlasnik: Ivica Kutnjak   /   Autor: Ivica Kutnjak

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:m.skidajmo.com

Download portal koji će vam kroz intuitivno i originalno sučelje ponuditi download najboljih besplatnih aplikacija i igara. Mobilna inačica web portala.

iCinestar

Vlasnik: Blitz-Cinestar d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/hr/app/icinestar/id525733608?mt=8

Uzbudljiva CineStar aplikacija donosi svijet filma nadohvat ruke, gdje god se nalazili. Uz pomoć aplikacije pronaći ćete najbliži CineStar (bez obzira gdje se nalazite u Hrvatskoj), dobiti filmove koji su na programu i raspored prikazivanja.Ukoliko želite kupiti ili rezervirati ulaznice, možete i to preko aplikacije i to sigurno i brzo Stars club 2X Bonus karticom ili kreditnom karticom. Aplikacija je dostupna u iTunes Storu.

SiB.hr mobilni portal

Vlasnik: Udruga SiB   /   Autor: Karlo Konig, Davor Matovac, Udruga SiB

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:m.sib.hr

Mobilna verzija portala SiB.hr

ABCsir mobilni web

Vlasnik: Belje   /   Autor: iDEA studio

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.abcsir.com/mobile

Mobilni web branda ABC sir tvrtke Belje gdje su predstavljeni svi proizvodi branda, recepti, novosti…

Istra Gourmet

Vlasnik: Turistička zajednica županije Istarske   /   Autor: Komponenta Poreč

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:www.istra-gourmet.com

Istra Gourmet mobilna aplikacija nudi pregled svih restorana, vinara i uljara na području Istarske županije. Uz uobičajene informacije o traženoj destinaciji aplikacija će vas implementiranom navigacijom dovesti do odabrane lokacije.

HRT Teletext

Vlasnik: Ivica Sindičić   /   Autor: Ivica Sindičić

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:/play.google.com/store/apps/details?id=com.tools.HrTxt&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwyLDEwMiwiY29tLnRvb2xzLkh

Aplikacija omogućava pregledavanje HTV-og teleteksta.

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu

Vlasnik: Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu   /   Autor: Flip d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:m.hnk.hr

Mobilne web stranice Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu

DHMZ

Vlasnik: Nikola Stepan   /   Autor: Nikola Stepan

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:/itunes.apple.com/us/app/dhmz/id455707813?mt=8

Aplikacija s najvažnijim vremenskim informacijama Državnog hidrometeorološkog zavoda. - Zadnja mjerenja s meteoroloških postaja diljem Hrvatske (83 postaje) - Detaljan prikaz vremenskih prilika koji uključuje smjer i brzinu vjetra, temperaturu i tlak zraka, te relativnu vlažnost - Prognoza vremena za danas i sutra sa meteorološkim kartama - Prognoza za 3 dana (322 mjesta) - Prognoza za 7 dana (45 mjesta) - UV indeks - Temperature mora - Satelitske slike - Aktualni vremenski podaci i vremenska prognoza za sljedeća 3 dana na osnovi vaše trenutne GPS lokacije - Vrijeme u Europi - Biometeorološka prognoza - Prognoza tlaka - Visine snijega - Radarska slika naoblake - Prognoza osjeta ugode.

Tifon iPhone

Vlasnik: Tifon   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mobilni web i aplikacije

OPŠIRNIJE

URL:itunes.apple.com/hr/app/tifon/id487652967

Tifon predstavlja novu iPhone aplikaciju uz pomoć koje možete vidjeti sve aktualne cijene goriva, sve benzinske postaje i informacije o njima (radno vrijeme, telefonski broj). Aplikacija prikazuje i rutu do željene benzinske postaje na temelju Vaše trenutne lokacije (GPS).