2012

Prijavljeni

Mediji, novosti, oglasnici / 165
Promijenite kategoriju:

AVEO nekretnine

Vlasnik: AVEO nekretnine d.o.o.   /   Autor: KriDom studio

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.aveo-nekretnine.hr

Prodaja nekretnina bazirana na područje ZG

Neprom nekretnine Gorski kotar

Vlasnik: Podobnik   /   Autor: Stjepan Podobnik

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.neprom.com

NEPROM - agencija za kupoprodaju nekretnina na području Gorskog kotara

Portal grupne kupovine Big Sale

Vlasnik: Big sale   /   Autor: iDEA studio

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.bigsale.hr

Najveći popusti, najbolje akcije. Portal akcijske grupne kupnje. Sve se vrti na Idea platformi zapakirano u dizajn. Osim dizajna weba i programiranje apliakcije za vođenje poslovanja

World of Warcraft - stranica za najavu evenata

Vlasnik: Webnet d.o.o.   /   Autor: Webnet d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:worldofwarcraft.com.hr

Ova internet stranica služi za predstavljanje i najavu novih ekspanzija popularne MMO igre World of Warcraft. Trenutni vizual je u skladu s trenutno aktualnom ekspanzijom Mists of Pandaria. Cilj je svaku slijedeću ekspanziju promovirati putem iste domene izmjenom tj. prilagodbom vizuala.

Pctrikovi.com

Vlasnik: Željko Š   /   Autor: Željko Š

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.pctrikovi.com

Portal koji vam donosi novosti iz IT svijeta, hardvera, softvera, igara, recenzija, vijesti i tema iz svih područja vezanih za računala. Ima dosta zanimljivosti za svakoga ponaosob.

Jeftinije.hr

Vlasnik: Jeftinije d.o.o.   /   Autor: Jeftinije d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.jeftinije.hr

Jeftinije.hr najveći je hrvatski uspoređivač cijena. Korištenjem našeg portala potrošači mogu lako pronaći sve potrebne informacije koje su važne u njihovom procesu kupnje. Naš fokus je na održavanju ravnoteže između kvalitete informacija koje nudimo i njihove količine.

Važan naglasak je stavljen na izgradnju odnosa s našim korisnicima na jednoj strani i našim poslovnim partnerima na drugoj strani, a sve kako bi održali visoku razinu objektivnosti i transparentnosti. U kolovozu 2012. otvoren je i novi projekt katalozi.jeftinije.hr sa svim tiskanim i online katalozima na jednom mjestu čime smo se približili korak bliže našoj viziji da postanemo referentna točka u glavama svih hrvatskih potrošača.

Informatika za sve

Vlasnik: Dario Sindičić   /   Autor: Dario Sindičić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:informatikazasve.blogspot.com

Blog informatika za sve stvoren je kako bi bilo kome kome je potrebna pomoć u informatici mogao pomoći. Blog prati razne manifestacije iz informatike i prenosi razna događanja u Hrvatskoj i svjetskoj informatici.

H-Alter

Vlasnik: Udruga za nezavisnu medijsku kulturu   /   Autor: Goran Zubak

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.h-alter.org

Medij za ljude koji vole i žele misliti svojom glavom

Turistički magazin Adria Traveller

Vlasnik: Obvius   /   Autor: iDEA studio

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.adria-traveller.com

Stranica turističkog magazina Adria Traveller namijenjenog potencijalnim turistima koji bi došli na odmor u Hrvatsku.

Vikendplaner.info - ideje za savršen vikend

Vlasnik: Dražen Cvijetić   /   Autor: Dražen Cvijetić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.vikendplaner.info

Vikendplaner.info je portal koji je centralno mjesto ideja za vikend. Što raditi, gdje putovati i koje sadržaje razgledati, gdje jesti, koja su najbolja mjesta za izlazak, najbolja događanja, koncerti, festivali itd. Bez obzira da li vikend želite provesti putujući ili ostati u vlastitom gradu ili čak kod kuće, na ovom portalu ćete naći bezbroj različitih ideja. Portal nudi i mogućnost kreiranja vlastitog vikend plana koji možete pregledati, poslati partneru ili prijatelju. Ovdje imate sve što je potrebno za savršen vikend.

Radio-plus.hr

Vlasnik: Radio plus   /   Autor:

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.radio-plus.hr

Mi smo opcija koja puno svira, a malo priča. Kad pričamo, mi očekujemo da nas se sluša. Zato pričamo ono što biste pričali i Vi s prijateljem na kavi. Trudimo se (al' ono, maksimalno) biti aktualni, zabavni, duhoviti i korisni. Više od svega važno nam je da smo korisni.
Želimo uštedjeti vrijeme i novac (i vama i sebi – na istoj smo strani). Imati i ispričati  pravu informaciju  na način koji akcentira ono što je doista važno i ono što se zaista refelektira na naše živote, na našu užurbanu svakodnevicu, to nama znači – biti koristan! Zato vam nikada nećemo ispričati samo što ne možete i gdje je zatvoreno. Ako to i kažemo, odmah ćemo dodati i gdje možete i gdje je otvoreno.
 
I Glazba! Glazba je ono što nas pokreće. Glazba je ono zbog čega stišćemo i otpuštamo gas. Želimo da barem svaki drugi dolazak na našu frekvenciju znači da ćete naglas reći „kako je ovo dobra stvar“. Glazba je  predivni, odlučni potez širokog kista s crvenom bojom preko bijelog platna. Glazba je sve između svega. Kod nas ćete čuti više dobre glazbe.

PEARLS - TOUCH OF CROATIA

Vlasnik: M.E.D. Marketing d.o.o.   /   Autor: Marinko Tvrtković

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.pearlsofcroatia.com

M.E.D. Marketing pokretanjem web portala „PEARLS OF CROATIA“ želi svim zainteresiranim postojećim i potencijalnim gostima i posjetiteljima pružiti kvalitetnu i objektivnu informaciju o hrvatskim „biserima“. Koncept predstavlja jasnu težnju prikazati sve ono najljepše što Hrvatska posjeduje. Samim imenom želimo pobuditi asocijacije na iznimnu ljepotu i kvalitetu u svakom segmentu. Iako je cijeli projekt dosta deskriptivnog karaktera, ne ograničava nas ni u jednom dijelu sadržaja, već nam, dapače jasno sugerira uređivačku politiku. U nastojanju da cijelom projektu damo hrvatski i lokalni potpis, želja nam je bila to učiniti sloganom što elegantnije i diskretno. „Touch of Croatia“ ispunjava tu želju, na komplementaran način je zaokružuje.

Agroklub, (R)Evolucija poljoprivrede

Vlasnik: SLink, obrt za računalne djelatnosti   /   Autor: SLink, obrt za računalne djelatnosti

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.agroklub.com

Najveći internet portal poljoprivredne tematike u regiji koji obuhvaća kategorizirane novosti iz svijeta agrara, poljoprivredni oglasnik, baze podataza (zaštitna sredstva, sadni materijal, mehanizacija, gnojiva). Informativni dio obrađuje više od 10 autora čiji je primarni cilj poljoprivredniku informaciju učiniti dostupnom. U sklopu portala integrirana je i jedinstvena web aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje eGAP - prva takve tematike u regiji - namjenjena podizanju konkurentnosti hrvatske poljoprivrede, garanciji kvalitete proizvoda, certificiranju proizvodnje (Ekološka, integrirana, GlobalGAP) kao i podršci te nadzoru prilikom udruživanja proizvođača u klastere, otkupne centre i zadruge.

News portal SBplus.hr

Vlasnik: Udruga za promicanje lokalne uprave i samouprave   /   Autor: Udruga za promicanje lokalne uprave i samouprave

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.sbplus.hr

Udruga za promicanje lokalne uprave i samouprave Brodsko-posavske županije. Temeljne zadaće: Javno kandidiranje ideja, prijedloga, programa i projekata, čija bi primjena, po mišljenju PLUS-a, gospodarstvenika, specijaliziranih udruga, političkih stranaka… unaprijedila uvjete života i rada u lokalnoj zajednici. Praćenje efikasnosti egzekutivnih subjekata u stručnoj i zakonitoj realizaciji legislativno prihvaćenih programa. Neprekidno (dnevno) informiranje građana, dužnosnika i gospodarstvenika o najvažnijim zbivanjima na području Brodsko-posavske županije.

Autoklub Rijeka

Vlasnik: Autoklub Rijeka   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.ak-rijeka.hr

Autoklub Rijeka je neprofitna i nestranačka udruga u koju su učlanjeni vozači i vlasnici vozila na motorni pogon, uglavnom žitelji primorsko goranske županije.

idemvan.hr

Vlasnik: Idem d.o.o.   /   Autor: Idem d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.idemvan.hr

Vodič za slobodno vrijeme podijeljen u šest kategorija: noćni život, kultura, kupovina, sport/zdravlje/ljepota, izleti i ugostiteljstvo.

Svijet kulture

Vlasnik: Filip Filipović   /   Autor: Filip Filipović

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.svijetkulture.com

Web portal za kulturu i umjetnost. Donosi prikaz aktualnih kulturnih događanja u zemlji i inozemstvu

Ja TRGOVAC

Vlasnik: KunaPak d.o.o.   /   Autor: STILU.net i Maroje Sabljić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.jatrgovac.hr

Portal Ja TRGOVAC je središnje mjesto informiranja o maloprodaji i industriji robe široke potrošnje u Hrvatskoj. Svakodnevno donosi vijesti, tržišne analize i trendove, pregled novih proizvoda na tržištu te prenosi savjete stručnjaka i mišljenja vodećih ljudi industrije. Namijenjen je svim sudionicima RETAILFMCG sektora: trgovcima, proizvođačima, distributerima, potrošačima i svima onima koje zanimaju provjerene informacije vezane za maloprodaju i industriju robe široke potrošnje. Informacije i tržišne analize koje su svima dostupne na portalu često se koriste u akademskoj zajednici s područja ekonomije, marketinga i trgovine u pripremi predavanja, seminara i diplomskih radova te su redovito prenošene i citirane u drugim medijima.

infoPosao

Vlasnik: Poslovni primjer d.o.o.   /   Autor: Dražen Majić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.info-posao.com.hr

Portal infoPosao je skup web alata pomoću kojih se posloprimci mogu prijavljivati na oglašena radna mjesta i kreirati životopise, a poslodavci objaviti oglase za slobodna radna mjesta, kao i pretražiti životopise potencijalnih zaposlenika. Registrirani posjetitelji portala koji traže posao mogu pregledavati oglase za radna mjesta, spremiti oglase, kreirati i spremiti životopis, na jednostavan se način prijaviti za radna mjesta, kao i kreirati agenta koji će pratiti najnovije oglase umjesto njih. S druge strane, registrirani poslodavci mogu objaviti oglase za radna mjesta, pregledavati životopise potencijalnih zaposlenika, kreirati javni profil svoje tvrtke te na taj način kvalitetno prezentirati tvrtku.

Find.hr

Vlasnik: Daniel Pikl, Miran Brajša, Bojan Pleše   /   Autor: Daniel Pikl, Miran Brajša

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:find.hr

Find.hr je web stranica za pretragu i rezervaciju smještaja u Hrvatskoj. Na find.hr možete jednostavnije pronaći smještaj, te na potpuno novi način istražiti što se sve nalazi u blizini i tako donijeti kvalitetniju odluku što i gdje rezervirati. Osnovna ideja je istražiti lokaciju s najboljim sadržajima i nakon toga pronaći smještaj koji Vam odgovara. Preko 2000 smještajnih jedinica, te uz pomoć više od 30.000 interesnih točaka vrlo jednostavno možete odabrati svoju destinaciju za odmor.

eMedjimurje.hr - međimurski Internet portal

Vlasnik: Nino Kristofić   /   Autor: Poslovna vizijaIDIP

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.emedjimurje.hr

Portal eMedjimurje.hr (www.emedjimurje.hr) je nezavisni portal u Međimurju, prvi takve vrste u toj županiji. Portal objavljuje vijesti iz Međimurske županije, a sadrži i niz atraktivnih servisa, praćenja noćnih i dnevnih događanja naših eminentnih kafića, nogomet u Međimurju, galerije fotografija, kolumni, intervjua itd. Nastojimo biti u toku sa svim događanjima u našoj županiji, pa tako možete pronaći informacije iz najrazličitijih tema.

Portal OsijekNet

Vlasnik:    /   Autor: Bojan Popović

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.osijeknet.com/

Portal OsijekNet prati sav društveni život grada Osijeka i okolice.

CroModa

Vlasnik: CMD Media   /   Autor: CMD Media

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.cromoda.com

Vodeći hrvatski modni portal.

MojProjekt.net, Portal o projektnom managementu

Vlasnik: Ruža Tovilo, Pictor d.o.o.   /   Autor: Ruža Tovilo

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:mojprojekt.net

Prvi hrvatski portal o projektnom managementu koji na jednom mjestu objedinjuje sve informacije o otvorenim natječajima, fondovima Europske unije, natječajima međunarodnih donatora, zaklada, poduzeća, lokalne i područne samouprave.

Donosimo informacije s predavanja, radionica i konferencija te pratimo projektni management u kulturi, turizmu, poljoprivredi, IT tehnologijama, poduzetništvu itd. Redovno popunjavamo bazu znanja kako bi se dobile najnovije informacije o pisanju i upravljanju projektima.

duList

Vlasnik: dulist d.o.o.   /   Autor: dulist d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.dulist.hr

Portal dulist.hr je internetska stranica dubrovačkog tjednika duList. Pored dnevnih aktualnosti iz svijeta politike, zabave, crne kronike, sporta, kulture... s područja Dubrovnika, županije Dubrovačko - neretvanske, duList svojim čitateljima donosi i izbor svih važnijih informacija na razini Hrvatske.

Pored vijesti, fotovijesti i video priloga čitateljima je omogućeno oglašavanje besplatnih malih oglasa, kao i dnevna informacija o pogrebima umrlih s područja Dubrovnika. Portal dulist.hr donosi i niz servisnih informacija od kino projekcija, rada dežurnih ljekarni, rasporeda kazališnih predstava...

PrintPix

Vlasnik: Pixel Media d.o.o.   /   Autor: Trikoder d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.printpix.hr/

PRINTPIX je online butik uramljenih umjetničkih fotografija poznatih domaćih i stranih pjevača, glumaca i sportaša, ljepota Hrvatske, svjetskih metropola, prekrasnih panorama, netaknute prirode, umiljatih i fascinantnih životinja, ekstravagantnih automobila i drugih oku ugodnih i zanimljivih tema.

Forza Fiume

Vlasnik: Goran Grudić   /   Autor: Goran Grudić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.forza-fiume.com/

Forza Fiume (forza-fiume.com) - web portal navijača NK Rijeke. Donosi vijesti, najave, intervjue, kolumne, forum i ostalo.

CroPC

Vlasnik: Marin Režić   /   Autor: Marin Režić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.cropc.net

Portal CroPC još od 2006. godine svakodnevno svojim posjetiteljima servira novosti iz svijeta informacijskih tehnologija, a odnedavno pored IT-a tu su i vijesti iz automobilizma. Jednostavan, čist i pregledan dizajn fokusiran je na ono najvažnije - sadržaj. Stranice su dakako prilagođene i mobilnim uređajima, te pored pune inačice, stranice automatski prepoznaju kada se pristupa mobilnim uređajem te prebacuju prikaz na mobilnu inačicu stranica. Rad, potencijal i mogućnosti stranica CroPC prepoznale su već mnogobrojne tvrtke i medijske kuće s kojima CroPC surađuje.

iMall Internet trgovački centar

Vlasnik: Internet trgovački centar d.o.o.   /   Autor: Vanja Retkovac

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.i-mall.hr

Internet trgovački centar i-Mall.hr, prvi takve vrste u Hrvatskoj! Jedinstveni poslovni model omogućuje kućnim radinostima, obrtima i trgovačkim društvima otvaranje web trgovine za manje od 1 minute pri čemu trgovac dobije kompletno rješenje od vlastite web trgovine do organizirane dostave. Kupci, s druge strane, mogu kupovati iz udobnosti svoga naslonjača, bez stresa, žurbe te po izuzetno povoljnim cijenama. Izbor imaju između 110 različitih trgovina s više od 36.500 artikala!

portal Kulturpunkt.hr

Vlasnik: Kurziv   /   Autor: Kurziv

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.kulturpunkt.hr

Portal Kulturpunkt.hr se od 2005. profilirao u jedan od vodećih portala za suvremenu umjetnost, nezavisnu kulturu i nove kulturne prakse te civilno društvo i medije. Pored informacijskog servisa koji obuhvaća vijesti, najave i natječaje, portal donosi kritike i intervjue s područja kulture i popularne kulture, te analitičke sadržaje koji propituju trendove hrvatskog društva i politike, posebice one iz polja kulture i umjetnosti. Ove je godine portal redizajniran i obogaćen novim alatima.

ZigiZagi oglasnik

Vlasnik: Udruga portal Tu i tamo   /   Autor: Dejan Juranić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.zigizagi.com

ZigiZagi oglasnik je najjači moderni oglasnik Vama na usluzi. ZigiZagi je heroj modernog doba koji pokušava pomoći svim posjetiteljima stranice www.ZigiZagi.com da ostvare svoje želje. Želje posjetitelja mogu biti prodaja, kupnja ili potražnja.

GIGA - IT portal

Vlasnik: Viktor Gabaj   /   Autor: Viktor Gabaj

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.giga-portal.com

GIGA je nezavisni IT portal koji objavljuje vijesti iz svijeta tehnologija, društvenih mreža, smartphonea, računala, tableta, dizajna, te vijesti iz IT svijeta općenito. Portal se rodio prije 3 mjeseca (u kolovozu 2012.) s misijom objavljivanja najzanimljivijih i poučnih vijesti iz IT svijeta.

Uredništvo portala sastoji se od šestero mladih entuzijasta koji slobodno vrijeme provode pisajući članke koje iz dana u dan pročita sve više posjetitelja. Svoju dominaciju smo proširili i na društvenim mrežama, te otvorili Facebook, Twitter i Google profil. Trudimo se objavljivati najzanimljivije, povjerljive i točne informacije koje će svakodnevno surfanje učiniti ugodnijim. Čitajte nas, pratite nas, lajkajte nas, shareate nas, ostavljajte komentare, pozitivne, negativne, otvoreni smo za sve! :)

Lions Hrvatska web

Vlasnik:    /   Autor: http:arabba.hrizrada-web-stranica-rijeka

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:lions.hr/

Redizajn Lions Weba je prošao uspješno, novi izgled je osvježio stranicu. U prvi plan su gurnute vijesti i obavijesti i događanja a za sve posjetitelje dodan je i popis svih Lions i Leo klubova. Ovim projektom Lions Hrvatska je dobila jedan od boljih Lions Web sitova u svijetu, kreiran je i Facebook Fan Page a tek da vidite što ima unutra kada se logiraju članovi...

kreativni biznis

Vlasnik: Martina Kocijan   /   Autor: Martina Kocijan

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.kreativni-biznis.com

Počevši od naziva, pa preko tema koje obrađuje i načinu na koji im pristupa kreativni biznis je portal na kojem ćete se zabaviti, saznati korisne poslovne informacije, savjete, ''pokupiti'' besplatne biznis ideje te se nasmijati ludim biznis kreacijama diljem svijeta. Kreativni portal namijenjen je širokoj publici, na biznis gleda drugačijim očima, a najveći cilj mu je: stvara(j)mo posao.

Skidajmo.com

Vlasnik: Ivica Kutnjak   /   Autor: Ivica Kutnjak

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.skidajmo.com

Skidajmo.com je etabliran hrvatski download portal koji je pokrenut davne 2007. godine. Skidajmo.com je postao simbol neizostavnog download servisa koji će vam kroz intuitivno i originalno sučelje ponuditi download najboljih besplatnih aplikacija i igara.

www.icapital.hr

Vlasnik: Interkapital d.d.   /   Autor: Interkapital d.d.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:icapital.hr

Jedinstvena nova usluga za financijska tržišta i tržišta kapitala. iCapital.hr je zamišljen i realiziran kao investicijski i edukativni portal koji na jednom mjestu pruža informacije potrebne prilikom donošenja investicijskih odluka. Na iCapitalu je moguće pratiti tržišna kretanja domaćih i inozemnih dionica, koristiti tehničku i fundamentalnu analizu, pratiti dnevne promjene top 10 dioničara na Zagrebačkoj burzi, glasati u Sentiment anketi, pratiti performanse vlastitog portfelja, dnevne preglede i komentare tržišta, sudjelovati u diskusijama putem Foruma, uspoređivati hrvatske investicijske fondove, igrati se i informirati. www.icapital.hr – hrvatska zajednica tradera i investitora

Hyundai rabljena vozila

Vlasnik: Hyundai auto Zagreb d.o.o.   /   Autor: WEB Marketing d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.hyundai.hr/rabljena-vozila/index.aspx

Internetske stranice Hyundai rabljenih vozila odlikuje preglednost, jednostavno korištenje i lako pronalaženje informacija o vozilima iz ponude. Rabljena vozila podijeljena su u tri glavne kategorije: Hyundai službena rabljena vozila, Hyundai rabljena vozila i rabljena vozila drugih marku. Sva vozila se mogu pronaći i putem jednostavne ili napredne tražilice, bez obzira traži li se po marki, modelu, kategoriji, vrsti motora i sl. Prilikom odabira rabljenog vozila pojavljuju se opširni podaci o vozilu, od opreme i motora do prijeđenih kilometara i stanja vozila. Sve to ilustrirano je kvalitetnom i bogatom galerijom slika vozila. U svakom trenutku, korisnik ima na raspolaganju kontakte (e-mail i telefone) prodajnih savjetnika zaduženih za to vozilo.

Defender.hr

Vlasnik:    /   Autor: Kudos studio d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.defender.hr

Defender.hr je web portal koji objavljuje dnevne vijesti s područja obrane i vojne industrije na globalnoj razini.

Prva vijest

Vlasnik: Crosnet   /   Autor: Kalelarga.net

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.prvavijest.hr

Internet portal sa najnovijim novostima iz Hrvatske i svijeta.

Baza podataka HR proizvoda

Vlasnik: Željko Cerjan   /   Autor: Željko Cerjan

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.hrproizvod.biz

Stranica je namijenjena za besplatan upis u bazu podataka isključivo hrvatskih proizvoda. Prva web stranica www.hrproizvod.biz.hr izrađena je i postavljena na web 2003. god.

Motiv za izradu web stranice o HR proizvodima (sve na jednom mjestu) bio je sve veći uvoz stranih proizvoda na hrvatsko tržište. Putem ove web stranice želja je pomoći svima koji ciljano traže HR proizvode da brže dođu do traženih podataka o HR proizvodima, a proizvođačima veće izglede za plasman svojih proizvoda. Možda ova web stranica nije vrhunski dizajn, rađena je po kineskoj poslovici "Nije važno kakve je boje mačka, važno je da lovi miševe", a i ja nisam profesionalni web majstor.

10.10.2012. stranica je redizajnirana s novom web adresom www.hrproizvod.biz

Nasice.org

Vlasnik: Stolisnik d.o.o.   /   Autor: Boris Kresoja

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.nasice.org

Najstariji našički Internet portal

Ekspresno - internet magazin

Vlasnik: Ekspresno medij   /   Autor: Tomislav Ćosić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.ekspresno.info

Web nudi vijesti i članke iz različitih kategorija kao što su informativne vijesti, sport, zabava, zanimljivosti, film i glazba, tehnologije....

TV Našice

Vlasnik: Ivan Ćosić   /   Autor: Ivan Ćosić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.nasice.com

Našički video - internet portal. Portal lokalnog sadržaja koji svakodnevno obrađuje teme o politici, sportu, crnu kroniku, zanimljivosti iz Našica i mjesta oko njih.

Catalog.hr

Vlasnik: Trgovački obrt ZG Prom   /   Autor: Krešimir Mikić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.catalog.hr

Marketing i oglašavanje, kompletan shopping i info vodič za Hrvatsku, BiH i Srbiju.

Tech Vijesti

Vlasnik: Tech Vijesti   /   Autor: Tech Vijesti

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.techvijesti.com

TechVijesti.com - portal posvećen vijestima iz IT svijeta. Svakodnevno objavljujemo aktualne i relevantne informacije, te pratimo najnovija zbivanja na području tehnologije i informatike.

Odaberi.hr

Vlasnik:    /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.odaberi.hr

Specijalizirani webshop za prodaju informatičke opreme, potrošačke elektronike te potrošnog materijala s preko 6000 artikala u svojoj ponudi nudi sigurnu kupovinu preko webshopa uz Globaldizajnov ePay sustav za autorizaciju kreditnih kartica.

Servis centri

Vlasnik: Domagoj Zušćak   /   Autor: Domagoj Zušćak

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.servis-centri.com

Servis-centri.com je jedinstvena stranica s popisom svih ovlaštenih servisera na području cijele Republike Hrvatske. Na ovim stranicama možete pronaći ovlaštene servisere za električni alat, ovlaštene servisere za tehniku (audio video tehnika, bijela tehnika), ovlaštene servisere za računala (notebook, tableti) te ovlaštene servisere za automobile (popis servisa i ovlaštenih dilera). S bazom podataka od preko 2000 servisnih centara diljem RH pružamo Vam najbolju informaciju kome se trebate obratiti. Usluga pretraživanja je moguća za sve poznate brandove te je u potpunosti BESPLATNA!

InOglašavanje gradski portal

Vlasnik:    /   Autor: Tomica Grabušić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.inoglasavanje.com

InOglašavanje gradski portal je za oglašavanje svih tvrtki sa područja RH. Cilj nam je objediniti sve poslovne subjekte iz RH na jedno mjesto kako bi posjetitelji portala mogli naći sve potrebne informacije na jednom mjestu.

MTV

Vlasnik: MTV Adria   /   Autor: nivas.hr

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.mtv.com.hr/

Saznajte najnovije vijesti i pogledajte najnovije glazbene spotove svojih omiljenih izvođača. Saznajte što se događa u svijetu glazbe i slavnih. Pogledajte epizode svojih omiljenih reality emisija, glasajte na top ljestvice, komentirajte, upoznajte nove prijatelje i nadasve se odlično zabavite.

eFotoškola - web škola digitalne fotografije

Vlasnik: Tomislav Buza   /   Autor: Tomislav Buza (Wordpress)

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:efotoskola.com

Projekt koji želi čitateljima ponuditi što opsežnije znanje i know how vezan uz fotografiju, posebice digitalnu fotografiju. Projekt je to iza čijih članaka stoji više autora, a koji su već dugo godina profesionalno ili samo amaterski involvirani u fotografiju. Sadržaj je temeljen najviše na praktičnim savjetima i eksperimentima.

Izlog by Limun.hr

Vlasnik: RBA   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:izlog.limun.hr

RBA predstavlja svoj novi Izlog nekretnina na kojem možete pronaći različite nekretnine iz kategorija: stanovi, kuće, poslovni prostori, zemljišta i najam. Nekretnine je moguće pretraživati po željenim kriterijima i po lokaciji. Ukoliko prodajete nekretninu, možete kontaktirati Raiffeisen Consulting putem web stranice, a možete i potražiti pomoć za pronalazak nekretnine.

Tourism portal Holiday in Croatia

Vlasnik: Živoslav Ilić   /   Autor: Živoslav Ilić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.Holiday-HR.com

Turistički portal za oglašavanje privatnog smještaja - ako očekujete goste iz Italije, Njemačke, Austrije... ali i iz drugih zemalja ako budući gosti pretražuju na engleskom jeziku. Također, postoji mogućnost individualnog podešavanja Vaše stranice (keywords za izabranu grupu zemalja). Bez nadoplate, redakcija nudi izradu i objavu videa na Youtube.

Lumen

Vlasnik:    /   Autor: EuroART93 d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.lumenizdavastvo.hr

Stranice Lumen izdavaštva, prikaz izdanja sa skraćenim pregledom, novosti, događanja, blog, web shop , blog, newsletter... Sve pokreće CMS vlastite proizvodnje.

HCL Gaming Portal

Vlasnik: Igor Belan   /   Autor: Igor Belan

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.hcl.hr

Najkompletniji i najveći portal posvećen video igrama na hrvatskom jeziku u poznatoj povijesti svijeta. Zapošljava samo zgodne muškarce.

Vinkovci.Com.Hr

Vlasnik: WMD d.o.o.   /   Autor: WMD d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:vinkovci.com.hr

News portal za Vinkovce, Vukovarsko-srijemsku županiju, RH i Svijet. Blog, Zabava, oglasi, reklame..

Satovi i nakit

Vlasnik: Kronomedia d.o.o.   /   Autor: Mala radionica interneta d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.satoviinakit.hr

Web Satovi i nakit vodeći je hrvatski web za ljubitelje satova i nakita. Na webu radi tim etabliranih autora koji dugi niz godina prate urarsku industriju i uvijek su na izvoru svježijih informacija. Web je namijenjen ljubiteljima satova, kolekcionarima satova i nakita i zaljubljenicima u trendove.

Vodič za roditelje

Vlasnik: Naklada Nika   /   Autor: Virtus dizajn

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.vodiczaroditelje.com.hr

Sve za roditelje na jednom mjestu.

Portal hrvatskih gradskih mreža

Vlasnik: Meritum komunikacije   /   Autor: iDEA studio

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.uhrvatskoj.com

Portal U Hrvatskoj com je portal mreže hrvatskih gradskih portala.

ZGportal Zagreb

Vlasnik: studio BOJA Zagreb   /   Autor: Krešimir Višnar

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.zgportal.com

ZGportal Zagreb je zagrebački informativni portal koji objavljuje vijesti, najave događanja i ostale informacije vezane uz Grad Zagreb i njegovu okolicu. Svojim korisnicima pruža pristup raznim servisima, a među njima izdvajamo Zagrebački poslovni imenik, Galeriju fotografija `Zagreb u slici`, Gradske servisne informacije, Male zagrebačke razgovore, ZG kulturno turistički vodič, Djevojka mjeseca ZGportala, Promotivne objave, Direktorij za razmjenu linkova i druge ...

InPublic.hr

Vlasnik: Nikolina Sok, Dejan Jelić, Davor Igrić   /   Autor: InPublic.hr

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.inpublic.hr

InPublic je kolaborativni blog nekoliko studenata novinarstva, novih medija i odnosa s javnošću na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Pokriva svijet medija: bavi se komentiranjem PR kampanja, predstavlja trendove u novim medijima i eksponira loše novinarske prakse, a hvali one dobre. Na ovom blogu nećete pročitati objektivne vijesti, ali ni neargumentirane hejtove. Pročitat ćete ono što nas uveseljava, čemu se divimo, što nas frustrira i sve ostale teme za koje smatramo da imamo štogod pametno za reći o njima te da su vrijedne naše i vaše pažnje.

www.icv.hr

Vlasnik: Informativni centar Virovitica d.o.o.   /   Autor: Grafiti Becker Virovitica

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.icv.hr

Službeni internetski portal Informativnog centra Virovitica u sklopu kojeg se nalaze Radio Virovitica i Virovitički list

Lukin portal za djecu i obitelj

Vlasnik: Neolit d.o.o.   /   Autor: Adrijana Vukoja

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.pjesmicezadjecu.com

Portal koji objedinjuje sve zabavne i edukativne sadržaje za djecu i roditelje.

Kompare.hr - portal za usporedbu usluga

Vlasnik: Kompare online d.o.o.   /   Autor: Kompare online d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:Kompare.hr

kompare.hr je zamišljen kao web servis na kome će se korisnici moći kvalitetno i besplatno informirati prije donošenja odluke o kupnji osiguravajućih, financijskih ili telekom usluga. Bilo da se radi o provjeri optimalne tarife za fiksni internet, kod koga uzeti najnoviji smartphone, informirati se o paketima i cijenama osiguranja imovine ili stambenog kredita mi ćemo se brinuti da korisnicima pružimo objektivne, točne i potpune informacije u svega nekoliko klikova. Uz prikaz svih skrivenih troškova te uz edukativan dio portala (savjetnik) koji bi trebao doprinijeti financijskoj pismenosti potrošača.

Portal SiB.hr

Vlasnik: Udruga SiB   /   Autor: Davor Matovac

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.sib.hr

News portal za sve Slavonce i Baranjce. Aktualni sadržaj praćen galerijama fotografija i nagradnim igrama.

UrediSvojDom

Vlasnik: Darko Poslek   /   Autor: Antonio Magdić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.uredisvojdom.com

Web portal o uređenju i opremanju životnog prostora s informacijama i savjetima, vodičem za kupnju namještaja i opreme za uređenje, praktičnim online alatima, bazom podataka, adresarima... Ukratko, početno mjesto za svakoga tko uređuje svoj dom.

BizCaffe - centar poslovnih prilika

Vlasnik: BIT centar d.o.o.   /   Autor: BIT centar d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.bizcaffe.com

Informativni portal za poduzetnike. BizCaffe je osmišljen kao mjesto na internetu na koje će rado dolaziti uglavnom poslovni ljudi, poduzetnici, ali i svi oni koji prate zastupljene teme, i na kojem će moći vrlo brzo doznati sve najvažnije informacije, tj. osjetiti bilo poslovne Hrvatske.

 
Na BizCaffe-u možete pročitati i vijesti iz politike i ekonomije, a koje se ne objavljuju na većini mainstream medija.

Čuda Prirode

Vlasnik: Tomislav Donđivić   /   Autor: Tomislav Donđivić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:cudaprirode.com

Hrvatski popularno-znanstveni i informativni portal. Portal cudaprirode.com je informativni, znanstveni, zabavni i najrelevantniji popularno-znanstveni portal koji donosi kratki pregled znanstvenih vijesti i vijesti iz tehnologije sa raznih internet portala, informira i zabavlja tekstovima i slikama prirode i svega što priroda može ponuditi. Cilj portala je da bude Vaša početna stranica prirode, znanosti i tehnologije, tj. mjesto na kojem ćete započeti pretragu i surfanje internetom ukoliko vas zanimaju znanstvene i tehnološke teme. Jedan od ciljeva cudaprirode.com portala je i borba protiv pseudoznanosti te podizanje svijesti o pravoj znanosti i znanstvenoj metodi.

Hostesa.org

Vlasnik: Oradus d.o.o. - internetski portali   /   Autor: Oradus d.o.o. - internetski portali

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.hostesa.org

Informiramo o popustima, akcijama, proizvodima i događanjima. Uz to i zapošljavmo, spajamo poslodavce i posloprimce iz područja marketinga, trgovine, ugostiteljstva, turizma, mode, ljepote i zabave.

Ja sam

Vlasnik: Hrvoje Cirkvenec   /   Autor: Hrvoje Cirkvenec

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.jasam.hr

Ja sam je neovisni i neprofitni medijski projekt mladih i kreativnih ljudi. Ono što nećete moći pronaći na stranicama magazina je žutilo, tračevi kojih ionako ima i previše, te lažne zvijezde koje nam se često nude kao primamljivi prijatelji – na internetu, u novinama, na televiziji… A ono što ćete pronaći u magazinu ste vi – mladi, pametni, društveni, kreativni. Cilj nam je omogućiti da se mladi predstave svijetu, kroz svoja razmišljanja, projekte, komentare, intervjue...

traktori.hr

Vlasnik: Goran Grdović   /   Autor: finessa d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.traktori.hr

Specijalizirana stranice poljoprivredne mehanizacije. -Usporedba modela -zastupnici strojeva -tehničke karakteristike -novosti

Lociraj Popust

Vlasnik: Mobilne informacije d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:lociraj-popust.com

Online je novi web - Lociraj Popust - na kojem možete pronaći sve informacije o proizvodima i uslugama na popustu u vašoj neposrednoj blizini, ali i na udaljenim mjestima. Aplikacija je potpuno besplatna za korisnike.Također, Lociraj popust je novi marketinški alat kojim svoje proizvode i usluge možete približiti potencijalnim kupcima.

Automobili.hr

Vlasnik: Video Media d.o.o   /   Autor: Video Media d.o.o

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.automobili.hr

Najnovije i najzanimljivije vijesti iz svijeta automobila.

Bitno.net

Vlasnik: Centar za cjeloviti razvoj Split   /   Autor: Zdravko Ćurić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.bitno.net

Web portal bitno.net jedinstveni je portal na hrvatskom jeziku, širi i raznolikiji od klasičnih vjerskih portala i dublji i fokusiraniji od općih news portala. Pokrenut je s ciljem da bude svakodnevno internetsko izvorište aktualnih informacija, značajnih tema i zanimljivih priloga za sve one koji žele svratiti pogled na bitno.

Energetika-net.com

Vlasnik: Energetika marketing d.o.o.   /   Autor: Energetika marketing d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.energetika-net.com

Razvoj internetskog portala www.energetika-net.com započeo je 2005. godine. U sedam godina postojanja portal je doživio mnoge promjene i unaprjeđenja, a počekom 2012. uslijedio je novi koncept i dizajn te bogatiji i usmjereniji sadržaj koji donosi pregršt novih mogućnosti. Danas je portal jedan od rijetkih u Hrvatskoj i šire koji svakodnevno donosi vijesti iz područja energetskog gospodarstva, plinske tehnike, tehnike grijanja, hlađenja, klimatizacije, ventilacije, obnovljivih izvora energije te zaštite okoliša. Pružanjem pouzdanih i aktualnih informacija stručnoj javnosti, objavljivanjem brojnih stručnih priloga i dodatnim sadržajima portal predstavlja servis za pružanje svih relevantnih informacija iz područja koje pokriva.

TV site za online informacije o turističkim destinacijama

Vlasnik: Media Travel   /   Autor: iDEA studio

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.mediatravel.tv

TV site za online informacije o turističkim destinacijama po zemljama, kontitnetima itd.

Portal grupne kupovine Trebam to

Vlasnik: Trebam i to   /   Autor: iDEA studio

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.trebamto.hr

Najveći popusti, najbolje akcije. Portal akcijske grupne kupnje. Sve se vrti na Idea platformi zapakirano u dizajn. Osim dizajna weba i programiranje apliakcije za vođenje poslovanja

Otvoreni radio

Vlasnik: Otvoreni radio d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:otvoreni.hr

Web stranica atraktivnog dizajna koja mijenja boju ovisno o razdoblju dana, uz On-air listu pjesama u eteru nudi i najnovije vijesti, dojmove slušatelja, frekvencije za cijelu Hrvatsku, kao i preuzimanje raznih widgeta i aplikacije za računala i mobilne uređaje.

HRT.hr

Vlasnik: HRT   /   Autor: HRT

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.hrt.hr/

U samom razvoju svijeta i tehnologije danas su najvažniji izvori informacija postali radio i televizija. Hrvatska je među prvim zemljama u srednjoj i istočnoj Europi koja je osnovala radiopostaju - to se dogodilo 15. svibnja 1926. Televizija se pojavila u Hrvatskoj istoga datuma, no 30 godina kasnije i smatrana je tehnološkim čudom u to vrijeme...

Sport danas

Vlasnik:    /   Autor: Zoran Antolović (Joomla CMS)

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.sport-danas.com

Portal s novostima iz svijeta sporta, najviše vijesti iz lokalnog sporta na području Slavonije i Baranje, ali i sporta na državnoj i višim razinama. Novostima su pokriveni sportovi sve od kuglanja i streljaštva, preko američkog nogometa i borilačkih sportova do nogometa, rukometa, košarke i sl. Sport danas medijski je partner nekolicini klubova te je prvi na mjestu događaja. Čitateljima nudi i mogućnost live tekstualnog prijenosa događaja u realnom vremenu. Uz brojne nagradne igre i intervjue, nudi i veliku autorsku galeriju fotografija sa sportskih događaja.

Poslovni dnevnik

Vlasnik: 24 sata d.o.o.   /   Autor: 24sata d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.poslovni.hr

Portal Poslovni dnevnik je najčitaniji poslovni portal u Hrvatskoj. Redizajn je napravljen u HTML5 tehnologiji kao prvi veliki news portal u Hrvatskoj. Poslovni se ugrubo može podijeliti na tri cjeline: Poslovne vijesti; tekstovi, kolumne, analize i savjeti. Poslovna zajednica; najveći poslovno-financijski forum u RH i regiji. Interaktivni grafovi; sustav prikaza indeksa, d.d.-a i fondova koji uz vizualni prikaz grafovima objedinjuju vezane tekstove na temu pojedine dionice, te najbolje ocijenjene komentare čitatelja (user generated content).

Moja Rijeka

Vlasnik: Grad Rijeka   /   Autor: Web Burza

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.mojarijeka.hr

Moja Rijeka - Portal grada Rijeke - registriraj se, odaberi što želiš čitati i prati aktivnosti svojih prijatelja i poznanika! Sudjeluj u kreiranju sadržaja portala, prati što se događa u tvojem dijelu grada. Komuniciraj sa Gradskom Upravom kroz rubriku Tužibaba. Tužibaba je namijenjena Vama, članovima zajednice Moja Rijeka, da svojim komentarom doprinesete poboljšanju i razvoju zajedničkog životnog prostora u Gradu Rijeci.

Automanija.com

Vlasnik: WEB - Internet rješenja   /   Autor: WEB - Internet rješenja

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.automanija.com

Automanija.com je portal o automobilima i autosportu. Svakodnevno prati sva najnovija i najzanimljivija događanja u auto industriji i hrvatskom i svjetskom auto sportu, uz pregršt fotografija i video materijala. Isplati se redovito posjećivati!

Spajalica

Vlasnik: Dubravko Loborec   /   Autor: Dubravko Loborec

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.spajalica.com

Spajalica je nov način povezivanja ljudi. Želite li otići u kino, kazalište ili koncert, a nemate s kime? Bavili bi se rekrativnim ili sportim aktivnostima, a dosadno Vam je samima? Putovali bi i podijelili troškove puta. Možda ste samo malo usamljeni i s nekime zanimljivim bi popili kavu? Ukoliko je i jedan od odgovora na ova pitanja potvrdan, Spajalica ima rješenje za vas!

Net.hr

Vlasnik: Adriatic Media d.o.o.   /   Autor: Adriatic Media d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.net.hr/

Portal net.hr najveći je hrvatski internetski portal, koji već deset godina svojim posjetiteljima nudi objektivne i pravovremene informacije, ali i brojne zabavne sadržaje.

Nakon uspješnog pokretanja portala Danas.hr, Webcafe.hr, Magazin.hr, Hot.hr, Sportski.net, Netmobil.hr i Tehnoklik.hr, u 2012. godini smo u potpunosti redizajnirali naslovnicu portala net.hr, te je učinili ugodnijom i jednostavnijom za korištenje svim posjetiteljima, s posebnim naglaskom na korisnike tableta, smartphonea i smart TV-a.

3sporta.com

Vlasnik: PIS d.o.o.   /   Autor: Zvonimir Mikašek

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.3sporta.com

Portal za triatlon, trčanje, biciklizam i plivanje. Naglasak portala je na kvalitetnom praćenju ovih sportova u Hrvatskoj kroz velike foto galerije, video priloge s utrka i kvalitetne tekstove. U godinu dana objavili smo više od 20.000 visoko kvalitetnih fotografija natjecatelja iz sportova koje pratimo te producirali 30-tak video priloga.

Portal grupne kupovine Kupi me

Vlasnik: Kupi Me   /   Autor: iDEA studio

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.kupime.hr

Najveći popusti, najbolje akcije. Portal akcijske grupne kupnje. Sve se vrti na Idea platformi zapakirano u dizajn. Osim dizajna weba i programiranje aplikacije za vođenje poslovanja

Portal o dijetama, mršavljenju i zdravlju

Vlasnik:    /   Autor: Andrea Eljazović

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.moja-dijeta.com.hr

Mjesto gdje korisnici mogu naći sve potrebne informacije o dijetama, mršavljenju te zdravlju. Svi članci su stručni te koncipirani da svaki korisnik lako može pronaći informacije koje ga zanimaju.

Šokački Portal - Nezavisni medij u kulturi

Vlasnik: Daniel Kos   /   Autor: Daniel Kos

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.sokacki-portal.com

Kao nezavisni medij u kulturi i jedini tematski portal ovakve tematike u Hrvatskoj, svakodnevno pratimo sva kulturna zbivanja i manifestacije u regiji. Tambura, folklor i tradicija tri su glavne sekcije ovog web projekta.

Klikom na ovu adresu još ste jednom potvrdili svoju neskrivenu naklonost tamburi i tamburašima, svemu što stanuje u srcu i mislima čovjeka plodne slavonske grude, ljubav prema šokačkoj riječi pretočenoj u pjesmu, narodnoj tradiciji i stvaralaštvu, najljepšim vezovima zlatnih žica, hitovima koji žive u svakom vremenu i prostoru, i onima koji tek dolaze osvojiti vas i neprimjetno se ušuljati u vaše uho…

NATO.hr portal

Vlasnik: OPSA   /   Autor: OPSA

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.nato.hr

Prvi nacionalni NATO portal na .hr domeni donosi vijesti, komentare i kolumne iz područja sigurnosti i međunarodne politike te rada Sjevernoatlantskog saveza (NATO). Portal također po prvi puta pruža i jedinstvenu uslugu centraliziranih natječaja NATO-a, NATO-ovih tijela i misija za zapošljavanje i stažiranje...

Portal SoS - Studenti osječkog Sveučilišta

Vlasnik: Ivan Rukavina   /   Autor: Ivan Rukavina

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.studos.net

Portal informativno - zabavnog karaktera koji se bavi studentima i studiranjem na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Cilj portala je pratiti sve događaje i projekte na Sveučilištu, informirati o raznim aktivnostima i uspjesima studenata osječkog Sveučilišta. Također, portal studentima nudi prostor za stjecanje iskustva i kreativno izražavanje u obliku pisanja kolumni, vijesti, reportaža ili nekih drugih oblika kreativnosti.

www.hrv.hr

Vlasnik:    /   Autor: Hrvatski radio Vukovar

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.hrv.hr

Radio Vukovar postao je Hrvatski radio Vukovar 2. svibnja 1991. u 16.30 sati kada je skupina ogorčenih Vukovaraca upala u prostorije radija s namjerom da ovaj lokalni medij konačno stave pod hrvatski nadzor.

Toga dana u selu Borovo dogodio se masakr hrvatskih redarstvenika, a na radiju su emitirane turbo folk pjesme. Hrvatima Vukovarcima prekipjelo je. Sutradan je iz Ministarstva informiranja Republike Hrvatske stigla odluka kojom se tadašnji dugogodišnji direktor Mirko Stanković i glavni i odgovorni urednik Milan Čorak razrješavaju dužnosti, a  na njihova mjesta postavljaju novi ljudi.

Radijska postaja dobiva novo ime: Hrvatski radio Vukovar.

TRCZ automobili d.o.o.

Vlasnik: TRCZ automobili d.o.o.   /   Autor: WEB Marketing d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.trcz.hr/

Stranica koja prezentira bogatu ponudu rabljenih vozila na jednom mjestu. Integracija web stranica s ERP sustavom tvrtke uvelike je rasteretila zaposlenike. Unosom novog vozila u ERP automatski se generira prikaz vozila za objavu na web stranicama. Napravljeno je povezivanje s drugim popularnim portalima za automobile u regiji čime se prezentacija unesenih vozila na drugim portalima omogućila bez intervencije zaposlenika - automatski. Osim prezentacije vozila i tvrtke korisnicima je dostupan i kalkulator za izračun rata kredita za odabrano vozilo i niz drugih korisnih funkcija kako što su spremanje vozila i usporedba.

Racunalo.com

Vlasnik: Božidar Komarić, mag.inf.   /   Autor: WEB - Internet rješenja

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.racunalo.com

Racunalo.com jedan je od najpopularnijih ICT web portala u Hrvatskoj. Od 23 kolovoza 2012. u potpuno novom dizajnu, s još bogatijim i raznovrsnijim IT sadržajem. Uz vizualni izgled promijenila se i “filozofija” portala, koja je sada jednostavnija i prepoznatljivija. Svakako redovito posjećivati!

Poslić.hr

Vlasnik: Željko Pokupec   /   Autor: Željko Pokupec

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:poslic.hr

Portal Poslić.hr namijenjen je objavljivanju oglasa poslodavaca ali i posloprimaca te na propagiranju samozapošljavanja. Cilj portala je potaknuti nezaposlene da aktivnije traže posao, da se ne zatvaraju mogućnostima te da ne dozvole da ih trenutna situacija s malim brojem radnih mjesta koči na putu do pronalaženja dobrog i kvalitetnog posla.

HD Televizija

Vlasnik: Darko Hlušička   /   Autor: Darko Hlušička

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.hdtelevizija.com

Najveća stranica u JI Europi posvećena HDTV-u, televizorima, kućnim kinima, Blu-ray i kino filmovima, uz dnevni pregled novosti i edukativnih tekstova. Uz podršku putem komentara na tekstove, posjetitelji mogu sudjelovati i u diskusijama na forumu s gotovo 4000 članova.

Jaskanski portal Tu i tamo

Vlasnik: Udruga portal Tu i tamo   /   Autor: Dejan Juranić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.jaska.eu

Jaskanski portal Tu i tamo je portal grada Jastrebarskog i okolnih općina Krašić, Klinča Sela i Pisarovina. Vijesti, događaji, mali oglasi, zabava, nagradne igre,...

Kršćanska sadašnjost

Vlasnik: Kršćanska sadašnjost d.o.o. Endora d.o.o.   /   Autor: Endora

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.ks.hr

Internet trgovina firme Kršćanska sadašnjost.

Adria Zeitung magazin

Vlasnik: Obvius   /   Autor: iDEA studio

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.adria-zeitung.com

Stranica magazina Adria Zeitung. Na stranici korisnik može doći do informacija kako se oglašavati u turističkom magazinu kao i o distribuciji novina.

Makarsko Primorje

Vlasnik: Grad Makarska   /   Autor: Željko Kovačić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.makarsko-primorje.com

Gradsko glasilo Grada Makarska do svibnja 2012. je izlazilo u tiskanom izdanju (35 godišnja tradicija), a od tada kao news portal grada i makarskog primorja. Dnevno svježe vijesti vlastitih novinara i fotografa, servisi, prijenos TV emisije Panorama Makarske rivijere.

Specijalist

Vlasnik: Filip Višić   /   Autor: Filip Višić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.specijalist.com

Specijalist.com je specijalizirani online magazin o internet poslovanju. Specijalist na jednom mjestu okuplja velik broj internetskih stručnjaka (specijalista) koji pišu o raznim temama. Za sada su teme podijeljenje u 7 osnovnih kategorija: business, komunikacija, projekti, promocija, tehnologija, trendovi i društvene mreže. Koncept magazina zamišljen je kao projekt koji će umjesto redakcije imati veći broj nezavisnih urednika (moderatora) koji će se brinuti za kategoriju koja im je dodjeljena i truditi se kako bi ta kategorija imala što kvalitetniji sadržaj. Ideja projekta je vrlo jednostavna: okupiti sve stručnjake, iz regije, za online poslovanje na jednom mjestu: Slovenija, Srbija, BiH, Crna Gora i Hrvatska.

Popustolovac.hr

Vlasnik: Studio Antar d.o.o.   /   Autor: Andrey Shtylenko

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.popustolovac.hr

Popustolovac.hr je portal koji nudi informacije o proizvodima iz kataloga svih većih trgovačkih lanaca na području Hrvatske. Naši korisnici mogu pretraživati te informacije u raznima kategorijama, po trgovačkim lancima i brandovima proizvoda, dok našim poslovnima partnerima - trgovačkim lancima, oglašivačima, agencijama za istraživanje tržišta - nudimo informacije o stanju tržišta, cijenama, trendovima, interesima te željama naših korisnika. Cilj nam je postati portalom s top ponudom proizvoda svih trgovačkih lanaca koji korisnici posjećuju prije svake kupnje. Naš moto je “Brzo, jednostavno i zabavno”.

Zdravlje-prehrana.com

Vlasnik: Jozo Piteša   /   Autor: Jozo Piteša

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:zdravlje-prehrana.com

Koliko je bitno razmišljati o svakodnevnoj prehrani govori činjenica da način prehrane utječe na naše zdravlje, što direktno određuje naš životni vijek. Promotivno informativan portal zdravlje-prehrana.com ima za cilj objaviti što više stručnih tekstove sa područja zdravlja, prehrane i tehnologije hrane. Svakodnevno nas raduje što bilježimo sve veću posjećenost na našim internet stranicama, a samim time se osjećamo zadovoljni što možemo korisne informacije podijeliti sa našim čitateljima.

Tulumarka.com

Vlasnik: Domino efekt d.o.o.   /   Autor: Domino efekt d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.tulumarka.com

Tulumarka - najpopularniji domaći portal o izlascima. Izlasci, zabava i noćni život. Galerije iz klubova, najave događanja, magazin, klubovi, društvena mreža, jedinstvena usluga za popise i rezervacije u noćnim klubovima...

Android Hrvatska

Vlasnik: Kristijan Glavanović, Daniel Loth   /   Autor: Kristijan i Daniel

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:androidhrvatska.com

Android Hrvatska je blog sa dnevnim novostima iz Android svijeta. Novim uredajima, aplikacijama, igrama, recenzijama i svime ostalim vezanim za Android svijet.

Studentskisport.com

Vlasnik: HASS   /   Autor: Davor Španić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.studentskisport.com

Službeni news portal Hrvatskog Akademskog Sportskog Saveza s ciljem promocije i unaprjeđenja studentskog sporta i studentskih natjecanja u Republici Hrvatskoj. Uz javni, sadrži i interni dio za upravljanje službenim natjecanjima, te prijavu sveučilišta i njihovih natjecatelja.

www.evarazdin.hr

Vlasnik: eVarazdin.hr   /   Autor: Tomislav Šimpović

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.evarazdin.hr

Online informativni medij za područje Varaždinskog kraja i okolice. Pokrenut u ožujku 2010. godine, a vrlo brzo se afirmirao kao vodeći news medij u regiji. Ujedno i prvi s potpuno profesionalnom i neovisnom online redakcijom, što je prepoznato i kod čitatelja i oglašivača.

Help Net Security

Vlasnik: Help Net Security   /   Autor: Help Net Security and Sunčana Špriovan, FatDUX

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.net-security.org

Portal orijentiran na informacijsku sigurnost sa najnovijim vijestima i eminentnim stručnjacimasuradnicima iz područja sigurnosti. Urednički tim redovito prati najnovije trendove i sudjeluje na najvažnijim konferencijama na temu. Tako je i ovaj dizajn po prvi puta predstavljen na RSA koneferenciji u San Franciscu u organizaciji globalne tvrtke EMC. Iako, potpuno orijentirani na ino tržište, pokretači, vlasnici i urednici portala (www.net-security.orgaboutus.php) djeluju iz Rijeke.

Zooportal

Vlasnik: Mislav Nekić   /   Autor: Wordpress

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:zooportal.hr

Zooportal.hr! Blog je magazin namijenjen vlasnicima kućnih ljubimaca i onih koji će to tek postati. Za razliku od sličnih projekata većinu tekstova odnosno iskustva piše vlasnik brojnih ljubimaca, a ne preferiramo copy paste s Goolea.

Fokusirani smo na kvalitetu, a ne kvantitetu članaka. Iza nas su brojni udomljeni ljubimci, a prvi smo eco-friendly blog u Hrvatskoj (green hosting), pomažemo u promociji prava životinja. Za Zooportal često kažemo da je mix edukacije i zabave! Od prošle godine kada smo uvršteni u top 100 na zahtjev čitatelja uveli smo rubriku Volim zeleno, a zahvaljujući bloganju surađujemo s portalom 24sata.hr pišući teme o kućnim ljubimcima!

Svijet Androida

Vlasnik: Robert Vulić Nikola Vidović   /   Autor: Robert Vulić Nikola Vidović

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.svijet-androida.com

Svijet Androida je blog koji svakodnevno hrvatskim čitateljima na jasan i razumljiv način donosi novosti i vijesti o Android operativnom sustavu, Android aplikacijama i recenzije igara.

Business.hr

Vlasnik:    /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:business.hr

Postavljene su nove, redizajnirane web stranice za Business.hr, portal na kojem možete pronaći sve novosti iz cijelog svijeta. Osim toga, možete pregledati dionice, fondove i tečajne liste.

Moj perivoj - elitni stanovi

Vlasnik: Kedo d.o.o.   /   Autor: WEB Marketing d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.elitnistanovi.com/

Site Elitni stanovi na jednostavan i vizualno zanimljiv način sa brojnim galerijama i animacijama daje potpuni uvid u ekskluzivne urbane vile s luksuznim stanovima u prirodnom okruženju.

pro4 Portal

Vlasnik: Vedran Hromalić   /   Autor: Vedran Hromalić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:pro4.hr

Portal o arhitekturi i graditeljstvu: doživljaj kvalitetnog predstavljanja profesionalaca, poduzeća i proizvoda! pro4 Portal je Internet platforma za poslovanje, usmjerena na tržište arhitekture i graditeljstva. Iako na oko samo još jedan portal o arhitekturu i graditeljstvu, naš projekt je pažljivo osmišljen po istraživanju tržišta te pravilima i zahtjevima struke. pro4 Portal omogućuje da na jednom mjestu pronađete profesionalce i poduzeća koje je moguće odabrati po gradu u kojem rade, po kompetencijama, po iskustvu, pronaći i upoznati ljude koji imaju kvalitetne preporuke, ljude koje cijene i struka i klijenti – profesionalce i poduzeća sa kojima nećete pogriješiti. pro4 Portal – profesionalci za Hrvatsku!

Portreti.hr

Vlasnik: Andrija Zelmanović   /   Autor: Jaša Zelmanović

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.portreti.hr

Web stranica fotografskog studija, putem koje se nudi klasično CB foto portretiranje. Ideja je bila napravit jednostavnu, čistu, cb stranicu, kojoj će naglasak biti na fotografiji.

Uradi sam, budi sam svoj majstor

Vlasnik: Janko Jurić   /   Autor: Janko Jurić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.uradisam.org

Portal za promociju i unaprjeđivanje sam svoj majstor životnog stila, u cilju kvalitetnog i kreativnog provođenja slobodnog vremena, ali i ušteda na uslugama profesionalnih majstora.

iZona

Vlasnik: Edo Šanjta   /   Autor: Edo Šanjta

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.izona.com.hr

iZona je novopečeni web portal u Hrvatskoj. Portal je baziran na vijestima iz Apple svijeta. Svakodnevno objavljujemo vijesti o iPhoneu, iPodu, iPadu i ostalim Apple uređajima. Na web stranici se može doći do specifikacija samih Apple uređaja te skinuti odgovarajući firmware za vaš telefon. Na portalu još možete naći vijesti o igrama, aplikacijama te skinuti zanimljive wallpapere za vaš iUređaj.

Parking Tim - portal

Vlasnik: Parking tim d.o.o.   /   Autor: Parking tim d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.parkingteam.com

Parking Tim - Portal kreiran je s ciljem informiranja svih korisnika o novostima u podzemnim garažama Zagrad i Stari grad, stanju u prometu u gradu Rijeci i okolici. Svakodnevno objavljivanje vijesti, ankete, zanimljivosti i još puno toga. Registrirani korisnici mogu sudjelovati u stvaranju vijesti, te postati naš virtualni član...

Teen385.com

Vlasnik: Domino efekt d.o.o.   /   Autor: Domino efekt d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.teen385.com

Portal za mlade Teen385.com ove je godine proslavio 10. godinu djelovanja. Na portalu se svakodnevno objavljuju teme iz svijeta glazbe i filma, mode i ljepote, savjeti, kvizovi... Teen385 je i društvena mreža sa 70.000 registriranih članova te brojnim društvenim servisima i aplikacijama.

MojPlan

Vlasnik: Dražen Brkić   /   Autor: Dražen Brkić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.mojplan.info

Na našim stranicama tvrtke mogu predstaviti svoje proizvode/usluge te se na taj način približiti svojim budućim klijentima. Našim posjetiteljima nudimo priliku da prošire svoje vidike i tako izaberu najkvalitetnije rješenje za svoj dom. Ono najvažnije što bismo htjeli omogućiti je povezivanje svih djelatnosti na jednom mjestu, razmjenjivanje ideja i iskustava što će u konačnici olakšati odabir i učiniti domove onakvim kakvim ste ga oduvijek zamišljali.

Vatreni

Vlasnik: Via ignis d.o.o.   /   Autor: Via ignis d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.vatreni.info

Najopširnija stranica o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Najnovije vijesti, izvještaji, fotografije i videomaterijali s utakmica Vatrenih. Kompletna i najdetaljnija povijest te statistike hrvatske nogometne reprezentacije sa svim službenim odigranim susretima. Biografije i statistike svih igrača i stručnog stožera reprezentacije. Ekskluzivne kolumne, izvještaji i recenzije o navijačima, putovanjima i najpopularnijoj igri na planetu. Ekskluzivno, HNS magazin u digitalnom obliku koji je ujedno i službeni magazin Hrvatskog nogometnog saveza.

Audiotrip.me

Vlasnik: Audiotrip.me   /   Autor: Audiotrip.me

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.audiotrip.me

Audiotrip.me predstavlja sveobuhvatan vodič kroz europske glazbene festivale. Osim osnovnih informacija o festivalima te bendovima koji na njima nastupaju, za svaki ćete festival pronaći i razrađenu kartu s točkama interesa, cijene smještaja, prijevoza, hrane, pića, linkove za kupnju karata i druge ključne podatke. Uz mogućnost filtriranja prema više parametara te pregledno i intuitivno grafičko sučelje, svatko će pronaći festival za sebe.

Veseli Hackeri

Vlasnik:    /   Autor: Tihomil Ledinščak

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.veselihackeri.com

Portal s najnovijim vijestima iz IT-a te mobilne tehnologije. Mogu se naći recenzije uređaja, te izvještaji s konferencija. Osim vijesti iz Hrvatske ovdje se mogu naći i vijesti iz regije.

Gost.hr

Vlasnik:    /   Autor: Team Gost.hr

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.gost.hr

Gost.hr je moderan i zabavan društveni portal koji prati sve relevantne vijesti iz života, tehnologije i showbiza. Kvalitetnom i raznolikom ponudom sadržaja, Gost.hr pokriva i najzahtjevnije potrebe posjetitelja za informacijama.

Crošarka

Vlasnik: Filip Džeba   /   Autor: Filip Džeba

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:Crosarka.com

Crošarka je nezavisan košarkaški portal koji svakodnevno donosi vijesti iz hrvatske i europske košarke. Prvi je košarkaški portal koji intenzivno prati i žensku košarku, što nije do sada bio slučaj u hrvatskim medijima. Pokrenut je u srpnju 2012. godine i još uvijek se razvija te donosi poboljšanja kako bi korisnici jednostavno i brzo došli do novosti iz svijeta košarke.

.

Vlasnik:    /   Autor:

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.

Između redaka

Vlasnik:    /   Autor: Između redaka

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:izmedjuredaka.wordpress.com/

Blog o aktualnim društveno – političkim i gospodarskim zbivanjima.

Gamebox.com.hr

Vlasnik: WEB - Internet rješenja   /   Autor: WEB - Internet rješenja

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.gamebox.com.hr

Gamebox.com.hr - popularni gamerski portal koji je nedavno redizajniran, još je bogatiji sadržajem. Uz pregršt novosti, screenshotova, video trailera i gameplaya, odnedavno prati i najnovije igre koje se pojavljuju i na Android i IOS (iPhoneiPad) platformama. Provjerite zašto igrači vole Gamebox!

moda.hr

Vlasnik: Portal moda d.o.o.   /   Autor: Corvus CMS

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.moda.hr

Nove i redizajnirane stranice popularnog modnog i lifestyle portala moda.hr nastavljaju donositi kvalitetan sadržaj - fashionandbeauty novitete, aktualne trendove, streetstyle preglede, modne editorijale u vlastitoj produkciji, inspirativne kolumne zanimljivih autora... Moda.hr - prvi hrvatski online modni magazin!

Penzići Rijeka

Vlasnik: Grad Rijeka   /   Autor: Kristina Dankić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:penzici.rijeka.hr

Internetska stranica “Penzići Rijeka” razvijena je u okviru EU projekta EGOV4U.

Brija Dot Com

Vlasnik: Goran Grudić   /   Autor: Goran Grudić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.brija.com

Ovo je portal o elektroničkoj glazbenoj sceni u Hrvatskoj, ali i globalno. Na stranicama se nalaze vijesti iz zemlje, regije i svijeta, najave gostovanja DJ-eva, intervjui, kolumne, profili DJ-eva, nezaobilazni forum i fotogalerija, a moguće je i downloadati nastupe DJ-eva kroz rubriku Brija Dot Com Sessions.

Obrtnik i partner

Vlasnik: Park avenia   /   Autor: Bijela rukavica d.o.o., za tržišne komnikacije

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.obrtnik-partner.hr

Program “Obrtnik i partner” odnedavno je dostupan i na internet stranici obrtnik-partner.hr, putem koje obrtnici imaju mogućnost besplatne samopromocije. Sadržaj ove stranice temelji se na pružanju podrške obrtnicima i poduzetnicima pružajući im korisne i aktualne informacije, edukacije i raspored bitnih događaja. Svi posjetitelji web stranice obrtnik -partner.hr mogu pregledavati video sadržaje, arhivu TV emisija “Obrtnik i Partner” i “100 Poduzetnik”, kalendar događanja, vijesti kao i druge, njima bitne sadržaje. Ubrzo će svjetlost dana ugledati dodatni web servisi (geolokacijski, prezentacijski i edukativni). Osmišljen je i plasman sadržaja na mobilne platforme uz naglasak na interakciju kroz društvene mreže. Strateška orijentacija na društvene mreže ciljano tretira i unaprjeđuje postojeću Facebook fan stranicu kojoj je cilj postati komunikacijski kanal orijentiran obrtnicima i njihovim potencijalnim klijentima.

Črčkarije

Vlasnik: Marko Sladić   /   Autor: Marko Sladić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.crckarije.com

Naša novinarska ekipa portala Črčkarija bavi se istraživanjem, pisanjem i stvaranjem reportaža, članaka i intervjua, koje ostali mediji zanemaruju. Sve što radimo, radimo sami, od ničega, ne kopiramo druge i nismo žuta štampa. Uz novinarstvo bavimo se i humanitarnim radom, a iza sebe imamo desetak samoinicijativno pokrenutih akcija.

ŠibenikIN portal

Vlasnik: MEDIAN kreativna rješenja   /   Autor: MEDIAN kreativna rješenja

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.sibenik.in

Interaktivni portal Šibensko-kninske županije

Portal javne nabave

Vlasnik: Ministarstvo gospodarstva   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.javnanabava.hr

Portal javne nabave nudi sve najvažnije informacije o sustavu javne nabave, preuzimanje dokumenata i zakona, s pregledom aktualnih novosti. Na stranici možete pronaći odgovore često postavljanih pitanja te pregledati statistička izvješća.

Rabljeno - UniCredit leasing Croatia

Vlasnik: UniCredit Leasing Croatia d.o.o.   /   Autor: Omnicert grupa d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:rabljeno.unicreditleasing.hr

Ponuda rabljenih predmeta leasinga tvrtke UniCredit Leasing Croatia. Uz veliku ponudu osobnih i gospodarskih vozila u ponudi su i plovila, strojevi i oprema te nekretnine. Na stranici možete pronaći sve detalje o predmetima s ponude, poslati upit, vidjeti lokaciju nekretnine na karti. Web aplikacija će detektirati pristup sa mobilnih uređaja te njima servirati mobilnu verziju stranice. Dizajn je napravljen prema standardima UniCredit grupe.

Najbolje u Hrvatskoj, izabrali građani

Vlasnik: Dražen Cvijetić   /   Autor: Dražen Cvijetić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.najboljeuhrvatskoj.info

Portal NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info – izabrali građani, jedinstvena je stranica koja je svojevrstan turistički vodič za svaku pojedinu županiju u Hrvatskoj. Na nominacije turističkih zajednica županija i portala VIKENDPLANEr.info, a u suradnji s GFK- centrom za istraživanje tržišta, napravljeno je istraživanje i lijepo prezentirano što građani smatraju najboljim u svojoj županiji u sljedećim kategorijama: priroda, povijest, značajne osobe, Događanja, Kultura, Sport, Restorani, Smještaj, Zabava, Shopping i Proizvodi. Portal ima i svoju mobilnu aplikaciju koja istodobno služi kao vaš GPS turistički vodič, planer putovanja ili foto album. U svakom trenutku na svom mobitelu možete saznati što Vam je blizu.

Kratke Vijesti

Vlasnik: DITO   /   Autor: Alen Karabegović

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.kratkevijesti.hr

Inovativni live news RSS agregator portal i pretraživač vijesti u stvarnom vremenu.

Vatrene vijesti 911

Vlasnik: MD Ranger   /   Autor: MD Ranger

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:vatrenevijesti49.blog.hr

Vatrogasne vijesti iz cijelog svijeta pa i šire.

Soundset

Vlasnik: SOUNDSET - nacionalna radijska grupa   /   Autor: nivas.hr

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.soundset.hr/

Za uspješan dan potrebne su nam tri stvari: brze informacije, izbor glazbe koji savršeno prati svaki trenutak i puno zabave. Soundset ti donosi sve navedeno i uz to te nagrađuje! Surfaj, čitaj, slušaj. Soundset nacionalna radijska grupa uvijek je uz tebe.

Event Planner

Vlasnik: Božidar Komarić, mag.inf.   /   Autor: WEB - Internet rješenja

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.event-planner.com.hr

Event Planner je web aplikacija (cloud) koja omogućuje najjednostavnije i najkvalitetnije praćenje događaja (evenata) poput konferencija, seminara, prezentacija i slično. Od sada agencije, tvrtke, mediji i novinari te svi zainteresirani mogu u trenu sa svim potrebnim podacima evidentirati, organizirati i sudjelovati na željenim eventima.

Barila Gorilla Photography

Vlasnik: Rijeka-Klik d.o.o   /   Autor: Rijeka Klik d.o.o

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:barilastudio.com

Otvoreni medij - foto i video-elektronička publikacija, uspješno djelujemo u samom marketingu i putem organizacija raznih događanja, te promocija koje produktivno predstavljaju proizvod i usluge određene tvrtke. Temeljna načela naše usluge su uslužnost i predanost poslovanju, a odlikuju se znanjem, timskim radom, suradnjom, kreativnošću i organizacijom. U našim su ponudama kompletni paketi koji sadrže idejno rješenje pojedinačne kampanje, promotivni program - eventi, njihove organizacije i provedbe s ciljem što boljeg plasiranja usluga iili određenog proizvoda.

eVirovitica - svi događaji u našem gradu

Vlasnik: Matija Rođak   /   Autor: Matija Rođak

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.eVirovitica.com

eVirovitica - internet portal koji donosi najnovije vijesti vezane za grad Viroviticu... Politika, gospodarstvo, kultura, zabava, fotogalerije, najave događanja, zanimljivosti...

Veritas

Vlasnik: Emanuel Jurica Beroš   /   Autor: Emanuel Jurica Beroš

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.veritas.com.hr

Veritas - Magnificat anima mea Dominum - katolički magazin (hrvatski, engleski, talijanski, španjolski, francuski).

Croatia Marine

Vlasnik:    /   Autor: EuroART93 d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.croatia-marine.com

Stranice s korisnim informacijama i linkovima na ustanove i firme koje su poslovno vezane uz Jadran i priobalje. Sve pokreće CMS vlastite proizvodnje.

Banka Magazin

Vlasnik: Banka Magazin   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.banka.hr

Nova web stranica za Banku Magazin nudi pregled dnevnih, financijskih i biznis vijesti. Možete komentirati članke i blogove te kupovati online knjige u webshopu, a na raspolaganju su vam pregledi burze, tečajnih lista, fondova te nacionalni indeks sreće.

Just Dubrovnik

Vlasnik: dulist d.o.o.   /   Autor: dulist d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.justdubrovnik.com

JustDubrovnik.com je internetska stranica na engleskom jeziku. Uz svakodnevno svježe vijesti s područja Dubrovnika portal pruža i pregled svih bitnih i servisnih informacija, kao i raspored svih dnevnih događanja od zabave do kulturnog života Dubrovnika. Osim kulturno - povjesnog pregleda Dubrovnika, znamenitosti, gastronomske ponude, smještaja posjetitelji se na portalu JustDubrovnik.com mogu informirati i o turističkoj ponudi cijele dubrovačke regije, a i šire.

TviteRSS

Vlasnik: Ivan Mišić   /   Autor: Ivan Mišić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:tviterss.hdonweb.com

TviteRSS je najjednostavniji način praćenja Tech portala i blogova! Komadić php skripte kojom sam prvo sebi htio pojednostaviti praćenje novosti vezanih uz IT svijet s regionalnih portala i blogova na jednom mjestu. Temelji se na jednostavnom filtriranju novosti za DANAS, JUČER, PREKJUČER.

Virovitica.info

Vlasnik: Grafički studio 1dva   /   Autor: Grafički studio 1dva

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.virovitica.info

Regionalni news internet portal.

www.prometna-zona.com

Vlasnik:    /   Autor:

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.prometna-zona.com

Portal Prometna zona, nastao je sa svrhom pružanja informacija vezanih uz sve grane prometne znanosti sa ciljem informiranja i popularizacije prometne struke.
 
Trenutno je jedan od najačih prometnih portala u regiji. 

2MB Feniks

Vlasnik: Marija Barać   /   Autor: Jurica Ćuk

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.2mbfeniks-nekretnine.info

Agencija za posredovanje u prodaji nekretnina.

Naturala.hr

Vlasnik: Čitaj besplatno d.o.o.   /   Autor: Čitaj besplatno d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.naturala.hr

Naturala.hr je lifestyle portal koji promiče zdrav pristup životu u skladu s prirodom - zdravu prehranu, prirodne metode liječenja, prirodnu kozmetiku, ekologiju. Portal Naturala.hr se može pratiti putem Androida i iPhone aplikacije.

Općina Sveti Juraj na Bregu

Vlasnik: Općina Sveti Juraj na Bregu   /   Autor: Poslovna Vizija

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.svetijurajnabregu.hr

Web stranica općine Sveti Juraj na Bregu nudi mnoštvo informacija i aktualnosti ažuriranih na dnevnoj bazi a funckionira kao inovativni mini portal. Korisnik može poslati svoju vijest (koja najprije ide na odobravanje i zatim je uprava objavljuje), također može uplodati cijelu fotogaleriju vezanu uz lokaciju i događanja u općini, sudjeluje u organiziranju i kreiranju sadržaja i aktivni je dio web projekta. Inovacija jest također real time vremenska prognoza cijelog headera gdje se jasno vidi vrijeme implementirano u cijelokupnu ilustraciju i grafičko rješenje.

Plac.com.hr-Pokreni svoje ideje !

Vlasnik: Ivan Orešković   /   Autor: Fiverrscript.com

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.plac.com.hr

Plac.com.hr je portal gdje korisnici mogu plasirati svoje ideje te zaraditi na njima. Cilj nam je potaknuti sve koji imaju volju, maštu da predstave što će napraviti za cijenu od 5€ - 100€.

LaCouture

Vlasnik: Eva Misirača   /   Autor: Nino Mušanović

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.lacouture.hr

Web modni i lifestyle magazin LaCouture obvezao se posvetiti pažnju svakom detalju modnog kruga, kako bi se tržište izgradilo u inspirativno mjesto prepuno kvalitetnog izvora na što veće zadovoljstvo svojih potrošača odnosno čitatelja. Vaš novi najdraži modni portal vas kroz modni svijet (ali i brojna kulturna i društvena događanja) vodi klikom miša. Uvijek novi i drugačiji, uz raznovrstan i vrckav modni tim, trudimo se da vam postanemo i ostanemo najdraže dnevno štivo već uz šalicu jutarnje kave.

ITPortal

Vlasnik: Marko Kiseljak   /   Autor: Marko Kiseljak

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.itportal.com.hr

Web portal, koji je u fazi razvoja, a namijenjen je za objave iz svijeta informatike. Pisanje i objava članka o hardveru, softveru, mobitelima, aplikacijama, oglašavanje reklama.

Linux za Sve

Vlasnik: Ivan Galgoci   /   Autor:

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.linuxzasve.com

linuxzasve.com ili skraćeno LZS je neprofitna online publikacija posvećena promociji, informiranju i edukaciji o operacijskom sustavu GNULinux te pripadajućim aplikacijama. Naziv publikacije ujedno govori i o samoj ideji iza projekta. Pokušavamo prevladati uvriježeno mišljenje da je korištenje Linuxa privilegija računalnih znalaca, sistemskih administratora, programera i ostalih uže vezanih uz IT. Za sada nam ide i više nego dobro. Još od 2007.godine web stranica se svakodnevno puni novim originalnim i svježim sadržajem, u potpunosti je održavana od strane zajednice okupljene oko projekta, te prati moderne trendove (izuzetno smo aktivni na društvenim mrežama). S pravom možemo reći da smo vodeći regionalni exYU Linux portal.

Web-trgovine.com

Vlasnik: Daniel Pikl   /   Autor: Daniel Pikl, Ivan Markulin

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:web-trgovine.com

Web-trgovine.com je tražilica web shopova. U bazi se trenutno nalazi više od 200 web shopova, a svakim danom broj se povećava. CIlj nam je imati kompletan popis svih web trgovina u Hrvatskoj i šire, te na taj način pomoći svima koji žele online kupovati. Vlasnici web trgovina, te mnogobrojni kupci su prepoznali ovaj proizvod. Veseli što smo pomogli kupcima da jednostavno odaberu web shop koji sadrži proizvode koji ih zanimaju i koje žele kupiti. Stranica web-trgovine.com se konstantno nadograđuje, sve u cilju da imamo što zadovoljnije posjetitelje, tj. kupce.

Antena Zagreb

Vlasnik:    /   Autor: ideja i razvoj: Karlo Rosandić i Petar Varat; Dizajn i programiranje: Binom

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.antenazagreb.hr

Web stranica najslušanijeg zagrebačkog radija Antene Zagreb osmišljeni je i zaokruženi projekt koji se svojom filozofijom nastavlja na program radija. Osim povezanosti s radio programom, nudi niz dodatnih stvari od kojih valja istaknuti dodatne radio kanale (rock, ljubavi, 80e...), glazbene vijesti i teme, wallpapere, zabavni sadržaj...

Rep.hr

Vlasnik: Računalni i ekonomski poslovi - REP d.o.o.   /   Autor: Locastic studio

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:rep.hr

IT newsandjob portal. Prati hrvatsku IT scenu i objavljuje oglase za posao iz IT-a. Redizajn u tijeku

Nekretnine 24

Vlasnik: Studio.Hr   /   Autor: Studio.Hr

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.nekretnine24.hr

Besplatni foto i video oglasnik za nekretnine. Oglasnik za oglašavanje svih vrsta nekretnina na području Republike Hrvatske

Dubrava news

Vlasnik:    /   Autor: Boris Ban

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.dubravanews.com/

Prvi news portal zagrebačke Dubrave

TV-HOPE

Vlasnik: Udruga Logos Media   /   Autor: Udruga Logos Media

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.tv-hope.net

TV Hope je neobična Internetska televizija. Prikazuju se zanimljivi sadržaji. koje dosad uglavnom niste imali priliku gledati. Tematika emisija je duhovne, zdravstvene, kulinarske, kreacionističke i znanstvene prirode. Umjesto reklama prikazuju se motivi iz prirode i opuštajuća glazba.

Design Agenda

Vlasnik: Narativ d.o.o.   /   Autor: Studio Revolucija, Narativ, Rebellis IT

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.designagenda.me/

Design Agenda je on-line magazin koji predstavlja projekte s fokusom na inovaciju dizajnom u svim aspektima življenja. Predstavljaju se metode kojima je postignuta određena inovacija, dok su u prvom planu ljudi i njihovo znanje. Iako globalnog karaktera i komunikacije na engleskom jeziku, DA je platforma za promociju hrvatskih i regionalnih projekata na razini međunarodne kvalitete. U tom kontekstu smo organizirali i izložbu Common SenseandSensibility kojom su se na međunarodnoj razini predstavili prvi HR dizajn brandovi (produkt dizajn). DA ima kustosku uredničku politiku i sadržaj je autorskog karaktera.

iNewsCro

Vlasnik: Krešo Galić   /   Autor: Krešo Galić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:inewscro.com

iNewsCro portal odbija biti još samo jedan usputni portal koji će vam se naći na dnu vaših favorite siteova koji pregledavate ujutro dok vam kava otvara oči. Trudit ćemo se probiti na vrh vaše liste prioritetnih site-ova koje pregledavate a to će nam uspjeti samo ako nas pratite putem portala ili putem fb stranice. Moto naše grupe je : “Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi“, ali cilj nam je, čisto duhovno uzdizanje bez materijalnih prizvuka, znati da ste nasmiješeni dok čitate naše članke i da ćete se vraćati svaki dan na naš portal jer ste sigurni da ćete naći ono što vas zanima.

Portal otoka Hvara

Vlasnik: Offero Prima d.o.o.   /   Autor: Virtus Dizajn

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.otok-hvar.com

Portal otoka Hvara prvi je izvorno otočki portal na kojem možete pronaći sve informacije i ponude isključivo otoka Hvara. Tražite dobar tradicionalan ili riblji restoran, privatni smještaj ili hotelski smještaj, zanima vas gdje su plaže na otoku, skrivena prirodna i kulturna blaga otoka, zanima vas bogata povijest otoka Hvara, gospodarstvo, gradske službe, marine i vezovi, kampovi, turističke agencije, rent a car, konobe, obiteljska gospodarstva, kafići i noćni klubovi, avantura, sport i rekreacija, vrijeme, transferi, informacije o Hvaru, Starome Gradu, Jelsi, Sućurju, glazbeno scenskim udrugama, eko udrugama, suvenirnicama, trgovinama, taxi brodovima... Ili skraćeno o svemu što je za Hvar bitno. Na pravom ste mjestu! Portal otok-hvar.com

vrijeme.net

Vlasnik: vrijeme.net d.o.o.   /   Autor: Trikoder d.o.o.

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

OPŠIRNIJE

URL:www.vrijeme.net

Vrijeme.net je novi meteo portal koji prikazuje vremensku prognozu Hrvatske, Europe i svijeta te bioprognozu.