2012

Prijavljeni

Blogovi / 73
Promijenite kategoriju:

Darko Račić

Vlasnik: Darko Račić   /   Autor: Darko Račić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.darkoracic.com

Portfolio freelance web designera/developera

Recepti za početnike,i još...

Vlasnik: Karolina Mirčeta   /   Autor: Karolina Mirčeta

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:nina-pocetak.blogspot.com/

Jednostavni i brzi recepti za početnike,ali i one sa dužim stažom u kuhinji ;)

Wild Croatia - ulaznica za divlji svijet prirode

Vlasnik: Zoran Ožetski   /   Autor: Zoran Ožetski

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.wildcroatia.net

Wild Croatia je stranica čiji sadržaj stvaraju fotografi - ljubitelji divljeg svijeta prirode. Kvalitetnim sadržajem i jedinstvenim pristupom želimo Vam dočarati ljepote divljeg svijeta prirode, njegovu biološku raznolikost i potrebu za zaštitom. Predstavljamo Vam fotografije planina, šuma, ravnica, močvara, rijeka, mora i podmorja. Pogledajte fotografije divljih životinja koje su nastale u njihovim prirodnim staništima. Upoznajte samonikle, ljekovite i zaštićene biljne vrste.

Bunch of Girls

Vlasnik: Buncherice   /   Autor: Buncherice

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.bunchofgirls.com

Bunch of Girls je jedan mali, ali veliki neprofitabilni blog kojeg svakodnevno pišu mala hrpica cura koje vole trkeljati o hrani, modi, kozmetici, umjetnosti, glazbi, šopingu i svemu divnom i krasnom što im okupira misli. To je jedan urnebesni bućkuriš svega i svačeg, sa velikom dozom humora, gifova, slika, linkova i sa malom bazom divnih i vjernih čitaoca. U dvije godine postojanja blog je kliknut više od 800.000 puta, no većinu toga su možda kliknule i same Buncherice na jednom od svojih intenzivnih druženja uživo. :)

Dalmatia Gourmande

Vlasnik: Maja Matus   /   Autor: Maja Matus

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.dalmatiagourmande.blogspot.com

Blog o kulinarstvu s fotografijama, bakinim dalmatinskim i obiteljskim receptima te putovanjima, na hrvatskom i engleskom jeziku.

Ayurvedom do zdravlja

Vlasnik: Tanja Kraljic Strgacic   /   Autor: Tanja Kraljic Strgacic

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:lightofayurveda.wordpress.com

Hrana kao lijek. Biljke umjesto antibiotika. Zdravlje iz prirode. Primjenjujući ayurvedsko znanje u svakodnevnom životu, balansiramo um, duh i tijelo, živimo život u skladu s prirodom, te kreiramo uvjete za ostvarivanje svog punog potencijala. Ayurveda, u doslovnom prijevodu znači znanje o životu. To je prirodna medicina, datira unazad 5000 godina. Nešto što traje 5000 godina, sigurno vrijedi…

Zondra Art

Vlasnik: Sandra Vuković   /   Autor: Sandra Vuković

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.zondraart.com

Zondra Art je inspirativna lifestyle stranica nastala kao rezultat ljubavi prema pisanju, fotografiji, umjetnosti i stvarima koje svakodnevni život čine ljepšim. Svoje djelovanje počela je kao osobni blog, koji je u vrlo kratkom vremenu okupio velik broj kreativaca i stalnih čitatelja, te izazvao njihove pozitivne reakcije i pohvale. Zondra Art stranica vam na jednom mjestu nudi zanimljiv sadržaj i ideje nastale kombinacijom vizualnog i pisanog izričaja. Na stranicama Zondra Art možete čitati o raznovrsnim temama i pronaći savjete o uređenju interijera, rubriku za kreativce, ljubitelje fotografije, gastronomije, mode...

Informatika za sve

Vlasnik: Dario Sindičić   /   Autor: Dario Sindičić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:informatikazasve.blogspot.com

Blog informatika za sve stvoren je kako bi bilo kome kome je potrebna pomoć u informatici mogao pomoći. Blog prati razne manifestacije iz informatike i prenosi razna događanja u Hrvatskoj i svjetskoj informatici.

Bite My Cake

Vlasnik:    /   Autor: Tamara Novaković

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:bite-my-cake.blogspot.com

Recepti, slatki život, putovanja, druženje

Igor Sitar - Fotograf

Vlasnik: Igor Sitar   /   Autor: Omnicert grupa d.o.o.

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.sitarphotography.com/

Web stranica Igora Sitra, renomiranog hrvatskog fotografa. Što reći o Igoru Sitru a da već nije izvezeno goblenom? Ono u što smo sigurni je da je rođen 1972. godine. Točan datum, kao ni trenutak izbačaja ni dan danas nisu poznati. Vjeruje se da je to zbog Igorove ekscentrične naravi koja ga je u konačnici i natjerala da se pozabavi fotografijom.

Đolić Livada bb

Vlasnik: Katija Živković   /   Autor: Katija Živković

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:doliclivadabb.blogspot.com

Blog o zdravoj pravoj hrani, duhovnom rastu i off grid životu Neo Amish obitelji, koji žive samoodrživo i ekološki uzgajaju vlastitu organsku hranu.

LionHeart's Diary

Vlasnik: Kristijan Marenić   /   Autor: Kristijan Marenić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:blog.kristijanmarenic.com

Blog o hrani i gastronomiji iz perspektive profesionalnog chefa. Sadrži edukacijske članke kao i razmišljanja i komentare iz stvarnog svijeta kuhinje.

iNewsCro

Vlasnik: Krešo Galić   /   Autor: Krešo Galić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:inewscro.com

iNewsCro portal odbija biti još samo jedan usputni portal koji će vam se naći na dnu vaših favorite siteova koji pregledavate ujutro dok vam kava otvara oči. Trudit ćemo se probiti na vrh vaše liste prioritetnih site-ova koje pregledavate a to će nam uspjeti samo ako nas pratite putem portala ili putem fb stranice. Moto naše grupe je : “Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi“, ali cilj nam je, čisto duhovno uzdizanje bez materijalnih prizvuka, znati da ste nasmiješeni dok čitate naše članke i da ćete se vraćati svaki dan na naš portal jer ste sigurni da ćete naći ono što vas zanima.

Annie Decor

Vlasnik: Anita Radić   /   Autor: Anita Radić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:anniedecor.blogspot.com

Blog Annie Decor je virtualno mjesto gdje dijelim svoje kreativne ideje i projekte, vezane za stilsko uređenje interijera, ljubav prema fotografiji, neobičnim detaljima, životnom stilu i sve ono oku neobično i lijepo! Blog je na engleskom jeziku.

ITPortal

Vlasnik: Marko Kiseljak   /   Autor: Marko Kiseljak

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.itportal.com.hr

Web portal, koji je u fazi razvoja, a namijenjen je za objave iz svijeta informatike. Pisanje i objava članka o hardveru, softveru, mobitelima, aplikacijama, oglašavanje reklama.

Web.mef

Vlasnik: Prof. dr. sc. Milan Taradi   /   Autor: Prof. dr. sc. Milan Taradi

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:web.mef.hr/web

Poslužitelj je utemeljen na moju inicijativu kao dodatak glavnom poslužitelju Medicinskog fakulteta Zagreb. Dok je glavni poslužitelj jednosmjerni rasadnik informacija, Web.mef je interaktivni poslužitelj. Nakon 11 godina na Web.mef-u je aktivno preko 140 interaktivnih servisa koje sam entuzijastički podigao sam i besplatno održavam sam kao bloger, autor, administrator i sistemac. Na poslužitelju se “vrti” velik broj obrazovnih materijala i alata, trajna edukacija liječnika, spremište digitalnih obrazovnih jedinica, LMS, web sjedišta nekih povjerenstva, projekata, stručnih društava, časopis ADC, galerija slika, web-temeljen „office, kalendari, forumi, wiki, chat, podcast, e-ploča, telemedicina, ankete, formulari, računala itd.

Lion's Fart

Vlasnik:    /   Autor: Dado

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:Lionsfart.com

Lion''s Fart je blog o webu, softveru, videoigrama, filmovima, programiranju, znanstvenoj fantastici, društvenim medijima, ženama i nekim drugim temama.

MojProjekt.net, Portal o projektnom managementu

Vlasnik: Ruža Tovilo, Pictor d.o.o.   /   Autor: Ruža Tovilo

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:mojprojekt.net

Prvi hrvatski portal o projektnom managementu koji na jednom mjestu objedinjuje sve informacije o otvorenim natječajima, fondovima Europske unije, natječajima međunarodnih donatora, zaklada, poduzeća, lokalne i područne samouprave.

Donosimo informacije s predavanja, radionica i konferencija te pratimo projektni management u kulturi, turizmu, poljoprivredi, IT tehnologijama, poduzetništvu itd. Redovno popunjavamo bazu znanja kako bi se dobile najnovije informacije o pisanju i upravljanju projektima.

Bakina Kuhinja

Vlasnik: Sonja Kajzer   /   Autor: SLON Promocija

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.bakina-kuhinja.org

Bakina Kuhinja neprofitni je projekt očuvanja tradicionalne kuhinje i narodnih običaja, a pokrenut je 2008. g. u kuhinji Sonje Kajzer kao hoby stranica. Projekt je zaživio 2010. godine na stranici www.bakina-kuhinja.org te na FB stranicama i grupama. 2012. g. Bakina Kuhinja je postala sinonim za tradicionalno jelo sačinjeno od prirodnih namirnica, projekt Bakina Kuhinja počeo je promovirati i okupljati OPG, a nastaju i NarodniLijekovi. Facebook grupa Bakina Kuhinja prešla je sve granice i postala najpoznatija grupa među domaćicama iz cijele ex-yu regije. Krajem 2012. g. njezina posjećenost po Google Analitycsu dostiže milijun pregleda u mjesec dana na portalu bakina-kuhinja.org, a Facebook stranice čita 2,9 mil. ljudi po analizi Facebook Ins.

Između redaka

Vlasnik:    /   Autor: Između redaka

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:izmedjuredaka.wordpress.com/

Blog o aktualnim društveno – političkim i gospodarskim zbivanjima.

What's for dessert?

Vlasnik:    /   Autor: Tamara

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:cake-cookie-pie.blogspot.com

Blog posvećen pretežno slatkim receptima te ponekom slanom receptu.

Blog na kojem ćete naći sve informacije o celulitu

Vlasnik: Andrea Eljazović   /   Autor: Andrea Eljazović

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.celulit.com.hr

Blog namjenjen svima onima koji imaju problema s celulitom! Svi članci su pisani od strane stručnjaka.

Dizajn svaki dan

Vlasnik: Mihael Miklošić   /   Autor: Mihael Miklošić, Matija Županić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.dizajnsvakidan.com

Dizajn svaki dan je blog o vizualnim komunikacijama i ostalim kul stvarima. Tematika o kojoj možete čitati jesu grafički, web, produkt dizajn, fotografija te ostale srodne kategorije.

Kužinavanje

Vlasnik: Hrvoje Medić   /   Autor: Hrvoje Medić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.kuzinavanje.com

Kužinavanje je virtualnu kuhinja, mali kutak priča te finih slatkih i slanih jela.

Mustra Designs

Vlasnik: Ivan Ružević   /   Autor: Ivan Ružević

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.mustra-designs.com/

Ovdje se radi o osbnom portfoliju namjenjeno isključivo za privatne potrebe prikazivanja radova iz web dizajna, gračikog dizajna, tutoriali i blog.

Kupimajicu.net

Vlasnik: Jedan dva d.o.o.   /   Autor: Jedan dva d.o.o.

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.kupimajicu.net

Web trgovina majicama sa šaljivim natpisima. U sklopu trgovine nalazi se servis www.mojamajica.com.hr koji omogućuje posjetiteljima samostalno dizajniranje majica.

TheChloee's everyday

Vlasnik:    /   Autor: Jelen Pahić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:thechloee-everyday.blogspot.com

Blog namijenjen svim ljubiteljima kozmetike. Potaknuta vlastitom strašću za kozmetikom, rodila se ljubav između mene i fotografije, te je nastao beauty blog. U tipkanju beskrajnih recenzija, uživam u pronalaženju oponenta high-end i drogerijskih proizvoda, jer za svoje novce želilmo što više i što bolje. Osim brojnih suradnji s brendovima, otkrila sam čari rada na snimanjima u ulozi vizažiste i upoznala nevjerojatno divne ljude. U godinu i pol postojanja, bilježim gotovo 500.000 posjeta, pa naslućujem da ipak radim nešto kako spada :)

Uređenje doma

Vlasnik: Ivona Križanec   /   Autor: Damir Donelli

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.uredjenje-doma.com

Stranica sa zanimljivim idejama vezanim uz uređenje doma i vrta.

Shooting Sisters

Vlasnik: Iva i Petra Gospodnetić   /   Autor: Iva Gospodnetić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:shootingsisters.com

A place where DNA unites makeup and photography.

Reci Peci

Vlasnik: Sandra Gašparić   /   Autor: Sandra Gašparić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:recipeci.com

Što svaki dan kuhati, kako zavoljeti kuhanje, kako kuhati, jednostavni recepti, igre za djecu, iskustva, majčinstvo. Stranica je ujedno prilagođena za pregledavanje na mobilnim i tablet uređajima.

Diary of a Croatian larper

Vlasnik: Ivan Žalac   /   Autor: Ivan Žalac

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.crolarper.com

Blog na engleskom jeziku posvećen larpu - igranju uloga uživo. Blog donosi najave i recenzije larp događaja u Hrvatskoj, regiji i svijetu, te razne intervjue, zanimljivosti, savjete i teoretske članke o larpu. Pokretanjem i održavanjem ovog bloga želja je doprinijeti informiranju pučanstva o ovoj aktivnosti, razvoju postojećih larp scena u Hrvatskoj i stvaranju novih.

BeautyandSweets

Vlasnik: Persa Karać   /   Autor: Persa Karać

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.beautyandsweets.com

BeautyandSweets blog je namijenjen svima onima koji žele čitati praktične kozmetičke savjete ili recenzije kozmetičkih proizvoda. BeautyandSweets blog aktivno djeluje već više od dvije godine i svakim danom privlači sve veći broj ljubiteljica kozmetike koje žele saznati koje proizvode kupiti, a koje zaobići ili su jednostavno u potrazi za make up ili nail art inspiracijom.

Vatrene vijesti 911

Vlasnik: MD Ranger   /   Autor: MD Ranger

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:vatrenevijesti49.blog.hr

Vatrogasne vijesti iz cijelog svijeta pa i šire.

L.O.V.E. fotografija za vjenčanja

Vlasnik: Igor Sitar   /   Autor: Omnicert grupa d.o.o.

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.sitarweddings.com

Web stranica popularnog zagrebačkog fotografa vjenčanja. Igor Sitar - fotograf kojeg tražite, član je svjetske fotografske asocijacije WPJA - The Wedding Photojournalist Association. Web stranica ima hrvatsku i englesku verziju.

Jedozovni duo

Vlasnik: Jeka i Maja   /   Autor: Jeka i Maja

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:jedozovniduo.blogspot.com/

Kuhinjarenje - sve u kuhinji i oko nje

Larp Hrvatska

Vlasnik: Petra Sabljar   /   Autor: Petra Sabljar

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.larphr.wordpress.com

Blog posvećen hobiju larpu na području Hrvatske. Stalni čitatelji su i s područja okolnih zemalja. Na blogu se mogu pronaći najave za događaje, recenzije s događaja, intervjui s larperima iz Hrvatske i drugih zemalja, razne zanimljivosti i savjeti o larpu itd.

Android Hrvatska

Vlasnik: Kristijan Glavanović, Daniel Loth   /   Autor: Kristijan i Daniel

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:androidhrvatska.com

Android Hrvatska je blog sa dnevnim novostima iz Android svijeta. Novim uredajima, aplikacijama, igrama, recenzijama i svime ostalim vezanim za Android svijet.

Očaravanje

Vlasnik: Marija Juračić   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.ocaravanje.com

Blog pjesnikinje Marije Juračić.

Stepfordska supruga

Vlasnik: Irena Juretić   /   Autor: Blogger

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:stepfordska-supruga.blogspot.com

Blog za modernu mamu - pokriva teme vezane uz roditeljstvo, zabavu za djecu i kreativne radove, proslave, recepte, organizaciju vremena i kućanstva.

Dijana Džepina - Cipele

Vlasnik: Dijana Džepina   /   Autor: Omnicert grupa d.o.o.

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.dijanadzepina.com

Dijana Džepina dizajnira i proizvodi cipele, a ovo je njena web stranica, blog i trgovina.

Internet Zona

Vlasnik: Udruga tehničke kulture Internet Zona UTK IZ Osijek   /   Autor: Samir Bratić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:internet-zona.com

Potpuni užitak u izradi bloga, weba, portala, društvene mreže ili online shopa. WordPress, Multisite, BuddyPress Internet Zona Blog Community. Internet Zona UTK IZ se specijalizirao u dizajniranju i razvoju web strategija za poduzeća i neprofitne organizacije (udruge - organizacije) kao i pojedince koji se bave prodajom svojih prozvoda, marketingom, internet biznisom, affiliate preprodajom…

Svijet Androida

Vlasnik: Robert Vulić Nikola Vidović   /   Autor: Robert Vulić Nikola Vidović

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.svijet-androida.com

Svijet Androida je blog koji svakodnevno hrvatskim čitateljima na jasan i razumljiv način donosi novosti i vijesti o Android operativnom sustavu, Android aplikacijama i recenzije igara.

Akaša blog

Vlasnik: Marijana Vuković   /   Autor: Saša Banjavčić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:blog.akasa.com.hr

Blog o anđelima.

.

Vlasnik:    /   Autor:

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.

Petar Trinajstić

Vlasnik: Petar Trinajstić   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.trinajstic.com

Petar Trinajstić photography.

Tatiana Bezjak ART BLOG ~ SCULPTURE BLOG

Vlasnik: Tatjana Bezjak   /   Autor: Tatjana Bezjak

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:tatianabezjak.blogspot.com

Vizualna umjetnost - skulptura, instalacija, ambijenat Fotografije i tekstovi 1994 - 2012

Šahovski klub Draga

Vlasnik: Ivan Mandekić   /   Autor: Goran Grudić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.sah-draga.com/

Šahovski klub Draga osnovan je 1995. godine u Rijeci. Posjetite naše službene web stranice.

Krešimir Mikić, filmofil i profesor

Vlasnik: Krešimir Mikić   /   Autor: Krešimir Mikić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:kresimirmikic.com

Web posvećen filmu, filmskoj umjetnosti i kulturi. Tekstovi o povijesti i teoriji filma, tjedne preporuke filmova i DVD naslova, svakodnevna preporuka vrijednih filmova na televizijskim postajama, video kolumna autora weba, galerija fotografija, videa i dr. s tematikom filma, životopis autora bloga i dr.

Saša Huzjak Photography

Vlasnik: Saša Huzjak   /   Autor: Saša Huzjak

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.sasahuzjak.com

Službene web stranice hrvatskog koncertnog fotografa Saše Huzjaka.

Enter LaLaLand

Vlasnik: Martina Ivanov Semitekolo   /   Autor: Martina Ivanov

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.medena-craft.com

Mala blogerska kreativna zajednica koja ima cilj promoviranja kreativnih domaćih blogera, pomaganja blogerima u stvaranju vlastitog dizajna i poticanje kreativnosti kod ljudi svih dobnih skupina.

Cahayabox

Vlasnik: Tomislav Valent   /   Autor: Tomislav Valent

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.cahayabox.com

Blog za fotovideo entuzijaste i profesionalce, koji uz vijesti donosi radionice, natječaje i projekte u kojima sudjeluju sami korisnici.

FlyStartup

Vlasnik: Krunoslav Ris   /   Autor: BetaWare d.o.o.

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:flystartup.com

FlyStartup je osobni blog Krunoslava Ris wannabe developera koji je ipak pronašao smisao života u poduzetništvu, marketingu, strategiji i planiranju... On piše o dizajnu, brendiranju, proizvodima, gadgetima i naravno o startupima budući da se i sam okušao s njima ;).

Smisao bloga je da ljudima koji pokreću biznis odgovori na pitanja koja inače vrlo teško dobiju, ili da im ukaže na pitanja koje trebaju postaviti na pravim mjestima ;)

Brlog Predstavlja

Vlasnik: Tomislav Lačić   /   Autor: Tomislav Lačić, Wordpress.com

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:brlogpredstavlja.com

Web stranica za promociju Brlog Predstavlja organizacije iz Slavonskog Broda koja se bavi videom i glazbom i promocijom urbane kulture. Pjesme, albumi, spotovi, animacije, tekstovi, fotografije, svirke i slično.

VinkoPeršić.com

Vlasnik:    /   Autor: Goran Grudić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.vinkopersic.com/

Koncerti, Najave, Party, Video, Audio, Intervjui, Premijere. Blog uređuje riječki novinar Vinko Peršić.

Putoholičari

Vlasnik: Iva Mihalic i Branko Krčmar   /   Autor: Iva Mihalic, Branko Krčmar

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.putoholicari.com

Mjesto za prave ovisnike, mjesto za ovisnike koji se liječe putovanjima, mjesto za putoholičare! Putoholičari su mjesto gdje se okupljaju ljubitelji putovanja. Na Putoholičarima možete pronaći putopise, fotografije sa putovanja, savjete, razne akcije, intervjue sa ljudima koji često putuju i svašta još vezano uz putovanja. Cilj je zbližiti sve putoholičare, pokazati što sve svijet nudi, te pomoći ljudima kako bi njihovo putovanje prošlo što jeftinije i zanimljivije, sa što manje problema i poteškoća.

The wild beauties

Vlasnik: Pavletić d.o.o.   /   Autor: WEB Marketing d.o.o.

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.thewildbeauties.com/

Kreativnim i zanimljivim dizajnom predstavljena su putovanja Stefani Hohnjec i Dvine Meler. Web stranica obiluje slikama sa njihovih putovanja.

Just Cake The Cupcake

Vlasnik: Tihana Koprek   /   Autor: Tihana Koprek

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.justcakegirl.com

Blog o hrani, točnije slasticama, njihovoj pripremi, ukrašavanju te otkrivanju novih recepta iz cijelog svijeta. Također savjeti o kupovanju alata za ukrašavanje, te korisne informacije s Hrvatske i svjetske gastro scene.

InPublic.hr

Vlasnik: Nikolina Sok, Dejan Jelić, Davor Igrić   /   Autor: InPublic.hr

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.inpublic.hr

InPublic je kolaborativni blog nekoliko studenata novinarstva, novih medija i odnosa s javnošću na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Pokriva svijet medija: bavi se komentiranjem PR kampanja, predstavlja trendove u novim medijima i eksponira loše novinarske prakse, a hvali one dobre. Na ovom blogu nećete pročitati objektivne vijesti, ali ni neargumentirane hejtove. Pročitat ćete ono što nas uveseljava, čemu se divimo, što nas frustrira i sve ostale teme za koje smatramo da imamo štogod pametno za reći o njima te da su vrijedne naše i vaše pažnje.

Stilueta

Vlasnik: Marija Mažar   /   Autor: Marija Mažar

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.stilueta.net

Style pageblog o modi, trendovima, novostima, stilu, ljepoti i ostalim dražesnim ženskim temama. Jednostavno o životu sa stilom. Blog zamišljen kao classy virtualni caffe bar u koji ćete rado doći prvi put popiti kavicu, vidjeti što ima.. A zatim se često vraćati...

Životinjsko carstvo

Vlasnik: Goran Hanzić   /   Autor: Goran Hanzić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.zivotinjskocarstvo.hr

Naša misija je jednostavna - spašavati kućne ljubimce. Naš cilj je plemenit - udomljavati životinje bez doma. Naša zadaća je pomoći životinjama, spasiti ih i omogućiti im sretnu budućnost, u sretnom okruženju. U suradnji sa skloništima za životinje širom Hrvatske nastojimo udomiti što više pasa, mačaka i ostalih kućnih ljubimaca. Nesretne životinje koje ne pronađu udomitelje čeka uspavljivanje, a mi to nećemo dozvoliti! Nudimo nadu, a životinje zauzvrat pružaju neograničenu ljubav - trgovina na koju bismo uvijek pristali. Mnoge životinje u azilima su bolesne i ozljeđene te trebaju vašu pomoć. I ne samo medicinsku pomoć, trebaju hranu, veterinarske usluge, prostor za kretanje i još puno toga, ali najviše od svega trebaju novi dom i vašu ljubav.

anngelpie...soul kitchen

Vlasnik:    /   Autor: Anita Šoprek

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:anngelpie.blogspot.com

Mali virtualni kutak slatkih i slanih delicija uz mnoštvo fotografija i kratkih priča.

Hedonist385

Vlasnik: Roberto Bilić   /   Autor: Roberto Bilić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.hedonist385.in

Blog o kulturi življenja, gastronomije i enologije te turizma.

HDonWEB

Vlasnik: Ivan Mišić   /   Autor: Ivan Mišić

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.hdonweb.com

Besplatni tutorijali i iz ICT svijeta kako na domaćoj tako i na stranoj Web sceni. Svaki tutorijal napisan od strane HDonWEBa detaljno je opisan, te popraćen mnoštvom slika kako bi bio jednako razumljiv početnicima kao i naprednijim korisnicima.

Šminkerica - Beauty Community

Vlasnik:    /   Autor: Skupina autorica

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.sminkerica.com

Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stila koje članke pišu isključivo na temelju vlastitog iskustva. S više od 120.000 jedinstvenih čitatelja i preko milijun klikova mjesečno te oko 15.000 Facebook fanova jedan smo od najvećih kozmetičkih portala u regiji. Šminkerica okuplja 15 autorica koje pišu recenzije proizvoda, snimaju video i foto tutoriale, prenose trendove u svijetu kozmetike i još mnogo toga, a sve na temelju vlastitog iskustva.

eFotoškola - web škola digitalne fotografije

Vlasnik: Tomislav Buza   /   Autor: Tomislav Buza (Wordpress)

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:efotoskola.com

Projekt koji želi čitateljima ponuditi što opsežnije znanje i know how vezan uz fotografiju, posebice digitalnu fotografiju. Projekt je to iza čijih članaka stoji više autora, a koji su već dugo godina profesionalno ili samo amaterski involvirani u fotografiju. Sadržaj je temeljen najviše na praktičnim savjetima i eksperimentima.

inewsdesign.com

Vlasnik: Zoran Opalić   /   Autor: wordpress

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.inewsdesign.com

Blog o dizajnu i budućnosti tiskanih i web medija, pisan na engleskom.

GIGA - IT portal

Vlasnik: Viktor Gabaj   /   Autor: Viktor Gabaj

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.giga-portal.com

GIGA je nezavisni IT portal koji objavljuje vijesti iz svijeta tehnologija, društvenih mreža, smartphonea, računala, tableta, dizajna, te vijesti iz IT svijeta općenito. Portal se rodio prije 3 mjeseca (u kolovozu 2012.) s misijom objavljivanja najzanimljivijih i poučnih vijesti iz IT svijeta.

Uredništvo portala sastoji se od šestero mladih entuzijasta koji slobodno vrijeme provode pisajući članke koje iz dana u dan pročita sve više posjetitelja. Svoju dominaciju smo proširili i na društvenim mrežama, te otvorili Facebook, Twitter i Google profil. Trudimo se objavljivati najzanimljivije, povjerljive i točne informacije koje će svakodnevno surfanje učiniti ugodnijim. Čitajte nas, pratite nas, lajkajte nas, shareate nas, ostavljajte komentare, pozitivne, negativne, otvoreni smo za sve! :)

SmashinBeauty

Vlasnik: SmashinBeauty   /   Autor: SmashinBeauty

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:smashinbeauty.com

SmashinBeauty je profesionalna vizažistica koja stoji iza bloga SmashinBeauty.com. SmashinBeauty je među prvim englesko - hrvatskim beauty blogovima na Balkanu. Ovaj Blog nudi niz make-up savjeta, beauty trikova, recenzija, novosti iz svijeta kozmetike, te makeup video tutorijale za sve ljubitelje i ljubiteljica kozmetike.

UX Passion - službene web stranice i blog

Vlasnik: UX Passion d.o.o.   /   Autor: UX Passion team

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.uxpassion.com

UX Passion je jedna od vodećih UX agencija s klijentima poput Microsofta, NAVIGONA, World Economic Foruma, T-Mobila, Vodafonea i mnoštva drugih. Iako su locirani u Zagrebu, svoje proizvode i usluge izvoze na sve naseljenje kontinente. Tim je s 3 osnivača u 3 godine narastao na 10-ak zaposlenika, poznati su po svojem vrhunskom dizajnu, po Wall of Tweetsu i u novije vrijeme po ideji o revolucionarnoj, povezanoj televiziji - Sidekick TV.

iZona

Vlasnik: Edo Šanjta   /   Autor: Edo Šanjta

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.izona.com.hr

iZona je novopečeni web portal u Hrvatskoj. Portal je baziran na vijestima iz Apple svijeta. Svakodnevno objavljujemo vijesti o iPhoneu, iPodu, iPadu i ostalim Apple uređajima. Na web stranici se može doći do specifikacija samih Apple uređaja te skinuti odgovarajući firmware za vaš telefon. Na portalu još možete naći vijesti o igrama, aplikacijama te skinuti zanimljive wallpapere za vaš iUređaj.

Aleksandar Gospić

Vlasnik: Aleksandar Gospić   /   Autor: Kalelarga.net

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.aleksandargospic.com

Vrhunske fotografije zadarskog fotografa Aleksandra Gospića.

Zooportal

Vlasnik: Mislav Nekić   /   Autor: Wordpress

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:zooportal.hr

Zooportal.hr! Blog je magazin namijenjen vlasnicima kućnih ljubimaca i onih koji će to tek postati. Za razliku od sličnih projekata većinu tekstova odnosno iskustva piše vlasnik brojnih ljubimaca, a ne preferiramo copy paste s Goolea.

Fokusirani smo na kvalitetu, a ne kvantitetu članaka. Iza nas su brojni udomljeni ljubimci, a prvi smo eco-friendly blog u Hrvatskoj (green hosting), pomažemo u promociji prava životinja. Za Zooportal često kažemo da je mix edukacije i zabave! Od prošle godine kada smo uvršteni u top 100 na zahtjev čitatelja uveli smo rubriku Volim zeleno, a zahvaljujući bloganju surađujemo s portalom 24sata.hr pišući teme o kućnim ljubimcima!

Adriagate Travel Blog

Vlasnik: Lenio d.o.o.   /   Autor: Lenio d.o.o.

Kategorija: Blogovi

OPŠIRNIJE

URL:www.adriagate.com/blog/fr/

„Adriagate Travel Blog“ je projekt turističke agencije Adriagate.com - Lenio d.o.o., kojim se nastoji iz „prve ruke“ što bolje približiti ponuda Hrvatske kao turističke destinacije. Blog je višejezičan te obiluje inspirativnim tekstovima, savjetima i zanimljivostima vezanim za odmor u Hrvatskoj, koje se ne mogu pronaći na uobičajenim stranicama turističke ponude. Osim stalnih blogera, pišu i naši vjerni gosti, menadžeri hotela i malih hotela, direktori TZ–a te mnogi drugi.