2012

Prijavljeni

Zabava, moda, glazba / 102
Promijenite kategoriju:

Lela Design

Vlasnik: Lela   /   Autor: WEB Marketing d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.leladesign.hr/

Lela Design je design studio specijaliziran za dizajn, dekori i organizaciju vjenčanja i događanja. Na svojim web stranicama Lela Design prezentira svoje majstorstvo u izradi cvjetnih dekoracija, ukrašavanju prostora te usluga stylinga za editorijale i scenografije i ostalih usluga s mnoštvom popratnih fotogalerija. Na stranicama se redovno ažurira ponuda pomno smišljenih i originalnih cvjetnih aranžmana za svaku prigodu s mogućnošću online kupnje i dostave do vaših vrata ili narudžbe s preuzimanjem na prodajnom mjestu.

Luftalo

Vlasnik: Dario Knežević i Predrag Kežić (CreatorLAB tim)   /   Autor: Dario Knežević i Predrag Kežić

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.luftalo.com

Luftalo.com je stranica koja donosi kalendar događanja, zabava, koncerata u cijeloj Hrvatskoj. Prijave se uzimaju s Facebook evenata :)

Radio-plus.hr

Vlasnik: Radio plus   /   Autor:

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.radio-plus.hr

Mi smo opcija koja puno svira, a malo priča. Kad pričamo, mi očekujemo da nas se sluša. Zato pričamo ono što biste pričali i Vi s prijateljem na kavi. Trudimo se (al' ono, maksimalno) biti aktualni, zabavni, duhoviti i korisni. Više od svega važno nam je da smo korisni.
Želimo uštedjeti vrijeme i novac (i vama i sebi – na istoj smo strani). Imati i ispričati  pravu informaciju  na način koji akcentira ono što je doista važno i ono što se zaista refelektira na naše živote, na našu užurbanu svakodnevicu, to nama znači – biti koristan! Zato vam nikada nećemo ispričati samo što ne možete i gdje je zatvoreno. Ako to i kažemo, odmah ćemo dodati i gdje možete i gdje je otvoreno.
 
I Glazba! Glazba je ono što nas pokreće. Glazba je ono zbog čega stišćemo i otpuštamo gas. Želimo da barem svaki drugi dolazak na našu frekvenciju znači da ćete naglas reći „kako je ovo dobra stvar“. Glazba je  predivni, odlučni potez širokog kista s crvenom bojom preko bijelog platna. Glazba je sve između svega. Kod nas ćete čuti više dobre glazbe.

SmashinBeauty

Vlasnik: SmashinBeauty   /   Autor: SmashinBeauty

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:smashinbeauty.com

SmashinBeauty je profesionalna vizažistica koja stoji iza bloga SmashinBeauty.com. SmashinBeauty je među prvim englesko - hrvatskim beauty blogovima na Balkanu. Ovaj Blog nudi niz make-up savjeta, beauty trikova, recenzija, novosti iz svijeta kozmetike, te makeup video tutorijale za sve ljubitelje i ljubiteljica kozmetike.

Singlica

Vlasnik: Otvoreni radio d.o.o.   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.singlica.com

Potporni web za widget aplikaciju koja korisnicima omogućava prikaz naziva i izvođača glazbenog broja u eteru Otvorenog radija.

CIMA nautički turizam

Vlasnik: Nautički turizam Cima   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.cima-marine.com

Mi Vašu zabavu doživljavamo jako ozbiljno - slogan je mlade čarter tvrtke na Jadranu.

Svjetlosni centar

Vlasnik: Igor Hruškar   /   Autor: Miroslav Grgić

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.svjetlosnicentar.com

Svjetlosni centar - profesionalna rasvjeta evenata. Za vjenčanja, maturalne proslave, priredbe opremamo prostor rasvjetnim elementima vrhunske kvalitete, uz dodatne specijalne efekte.

Auto-galerija (concept cars)

Vlasnik: Ivica Dilber   /   Autor: Ivica Dilber

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.auto-galerija.com

Koncept automobili - flash auto igre.

www.svijetstripa.hr

Vlasnik:    /   Autor:

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.svijetstripa.hr

"SVIJET STRIPA" je u osnovi ideja promicanja i popularizacije devete umjetnosti.
 
Kako bismo u tome smijeru djelovali morali smo osmisliti jedan drugačiji i nekonvencionalni pristup, budući da je za naše pojmove ovaj dosadašnji smjer u kojem se strip u Hrvatskoj razvija ipak djelovanje na rubu medijskog i kulturnog prostora. Strip je danas u svijetu jedna velika i etablirana umjetnička grana, jedna vrlo razvijena tiskarska industrija te osnova za cijeli niz inih medija.
 
Istina, Hrvatska je mali prostor, čime je izdavačima nametnula ograničenja koja uvelike određuju dinamiku događanja vezanih uz strip, no baš taj specifikum odredio je smjer naše poslovne politike.

King Cross Jankomir

Vlasnik: King Cross Jankomir   /   Autor: EuroART93 d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:kingcrossjankomir.hr

Pregled trgovina, aktualnosti, ponuda i još mnogo toga u TC King Cross Jankomir, sve pokreće CMS hrvatske proizvodnje, uz interaktivnost preko društvenih mreža i atraktivan dizajn

Reggae hr

Vlasnik: Udruga Reggae   /   Autor: Ivana Tolić

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.reggae.hr

U skladu s ciljevima Udruge pokrenuli smo 2009. godine službeni hrvatski reggae portal koji informira o svim aktivnostima vezanih za reggae glazbu i njene srodne stilove u Hrvatskoj, ali i regiji. Portal tako daje priliku još neafirmiranim mladim umjetnicima objavljujući i promovirajući audio- vizulana umjetnička djela mladih autora, njihove recenzije i fotografije sa njihovih nastupa. Na taj način pokušava pridonijeti, s jedne strane razvoju nezavisne audio – vizulane scene, a s druge strane pomaže afirmaciji i razvoju mladih autora.

Elvis show

Vlasnik: Željko Šperanda   /   Autor: e-computing i intuo

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.elvisshow.net

Elvis show

Colore frizeri - frizerski i design studio

Vlasnik: Colore-frizeri   /   Autor: Colore-frizeri

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.colore-frizeri.hr

Stranice predstavljaju frizerski i dizajnerski studio Colore-frizeri u Zagrebu.

Music Tech Fest

Vlasnik: Stromatolite Ltd, London   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.musictechfest.org

Prvi Music Tech Fest u Londonu pod jednim krovom objedinjuje cijeli ekosustav suvremene glazbene tehnologije - od velikih imena glazbene industrije i medija, preko malih inovatora i kreatora glazbenih aplikacija, pa do umjetnika, izvođača, istraživača, hakera i kreativaca svih profila... Organizaciju festivala pokrenuli su i organizirali Hrvati u Londonu, a u suradnji s timom u Rijeci počele su pripreme za iduće izdanje festivala koje će se održati u Rijeci tako spajajući Hrvatsku i svijet.

Satovi i nakit

Vlasnik: Kronomedia d.o.o.   /   Autor: Mala radionica interneta d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.satoviinakit.hr

Web Satovi i nakit vodeći je hrvatski web za ljubitelje satova i nakita. Na webu radi tim etabliranih autora koji dugi niz godina prate urarsku industriju i uvijek su na izvoru svježijih informacija. Web je namijenjen ljubiteljima satova, kolekcionarima satova i nakita i zaljubljenicima u trendove.

Festival Slobodne Glazbe Murter

Vlasnik:    /   Autor: www.livich.com

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.festivalslobodneglazbe.com

FESTIVAL SLOBODNE GLAZBE pokrenula je skupina amaterskih muzičara – entuzijasta okupljenih oko Kulturno Umjetničke Udruge „ZAOKRET“ iz Murtera. Prvi festival održan je 2009. godine na kojem su i sami organizatori sudjelovali u dijelu programa. Glavna misao vodilja bila je sljedeća: u dva, maksimalno tri dana održavanja festivala, u ugodnom ambijentu privući posjetitelje koncertima domaćih i gostujućih izvođača, glazbenim radionicama – workshopovima na temu improvizacije, slobodnim sessionima za posjetitelje kao i tematskim predavanjima.

ZabavaTv

Vlasnik: Matko Sinovčić   /   Autor: Matko Sinovčić

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:Zabavatv.com

Zabavno glazbena internet televizija koja se sastoji od web portala i internet televizije u ugostiteljskim objektima.

GoodGame

Vlasnik: Gregor Ivezić, Robert Petrov, Zlatko Bukač   /   Autor: Robert Petrov

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.goodgame.hr

Igre su već dugo vremena postale predmet zabave velikog broja ljudi diljem svijeta, a njihov udio u popularnoj kulturi, pa i na tržištu je ogroman. Sukladno tome, javlja se potreba za što većim brojem kvalitetnih i informativnih prostora na internetu gdje se nalazi sve što jednom pripadniku ili pripadnici gamerske kulture treba. Goodgame je web stranica koja upravo ide u tom smjeru. Primarni cilj je ponuditi što veći i češći broj informacija vezanih za sve platforme u gaming industriji, recenzije i najave. Svi drugi ciljevi koje GG ima jednako su jednostavni-stvaranje online gaming zajednice i organiziranje raznih liga i natjecanja u najpopularnijim igrama, poticanje komunikacije među svim pripadnicima gamerske kulture te zabava.

Pribadača - hrvatski Pinterest

Vlasnik:    /   Autor: Marko Blažeković

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:pribadaca.com/

Pribadača - hrvatski Pinterest je pokrenuta u proljece 2012 i podigla je dosta bure svojim izlaskom, kako pozitivnih tako i negativnih kritika.

Frizerski studio Monica Opatija

Vlasnik: Frizerski studio Monica Opatija   /   Autor: Lloyds design studio

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:frizerski-studio-monica-opatija.com

Frizerski studio Monica Opatija.

Zzzzapp!

Vlasnik: Tokić tehnologija d.o.o   /   Autor: Andrey Shtylenko

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.zzzzapp.com/demo/club

Wi-Fi portal za marketing vlasnika hotspota i besplatne servisne informacije za turiste. Iskorištavajući Wi-Fi koji npr. hotel pruža svojim gostima, omogućavamo hotelu besplatnu platformu za marketing i aplikacije usmjerene na njegove goste, ali i prolaznike. Kao bonus, svaki prolaznik može besplatno pristupiti ograničenom broju web portala gdje može dobiti sve potrebne informacije o prometu, vremenu itd.. Koristeći jednostavni CMS vlasnici hotspota mogu vrlo jednostavno mijenjati promotivne poruke koje se nalaze na početnoj stranici i odmah početi oglašavati svim korisnicima njihove Wi-Fi mreže, ali i svim turistima koji traže informacije..

Teen385.com

Vlasnik: Domino efekt d.o.o.   /   Autor: Domino efekt d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.teen385.com

Portal za mlade Teen385.com ove je godine proslavio 10. godinu djelovanja. Na portalu se svakodnevno objavljuju teme iz svijeta glazbe i filma, mode i ljepote, savjeti, kvizovi... Teen385 je i društvena mreža sa 70.000 registriranih članova te brojnim društvenim servisima i aplikacijama.

TS Garavuše

Vlasnik: TS Garavuše   /   Autor: Agencija Točka

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.garavuse.hr

Višejezična internetska stranicu koja u potpunosti predstavlja dosadašnji rad ženskog Tamburaškog sastava Garavuše i prati sve novo što se događa, nudi posjetiteljima informacije o prošlim i budućim nastupima, povezuje njihove online profile na Facebooku, Twitteru i YouTubeu. Na stranici možete, u cijelosti, poslušati pjesme s njihovog albuma kao i saznati riječi svih pjesama, pogledati fotogaleriju te saznati sve o djevojkama iz benda. CMS sustav Garavušama omogućuje uređivanje svih dinamičkih dijelova stranice, a sve u cilju održavanja informacija svježima i up-to-date. Djevojke mogu same unositi novosti, buduće nastupe, retrospektivu nastupa s fotografijama i YouTube video clipovima, multimediju...

Mustra Designs

Vlasnik: Ivan Ružević   /   Autor: Ivan Ružević

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.mustra-designs.com/

Ovdje se radi o osbnom portfoliju namjenjeno isključivo za privatne potrebe prikazivanja radova iz web dizajna, gračikog dizajna, tutoriali i blog.

KAfotka

Vlasnik: Dinko Neskusil   /   Autor: Dinko Neskusil

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.kafotka.net

Ideja o FOTO razotkrivanju zaboravljenog Karlovca rodila se spoznajom da su tisuće fotografija izgubljene ili uništene tijekom godina. Stoga sam odlučio digitalizirati svoju i foto-arhivu svog oca, zaviriti u stare obiteljske foto-albume, potražiti stare fotografije vezane uz Karlovac i Karlovčane. Stotine karlovačkih obitelji sudjeluje u projektu digitalizacije karlovačke prošlosti. Na stranici je više od 2.200 fotografija i svakodnevno se nadopunjava. Web stranica www.kafotka.net svim korisnicima pruža besplatan pristup foto materijalu temeljem kojeg će moći bolje razumjeti, upoznati i promišljati vrednote svoga grada. Ovo je prvi korak u otkrivanju zaboravljenog“ Karlovca.

Bunch of Girls

Vlasnik: Buncherice   /   Autor: Buncherice

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.bunchofgirls.com

Bunch of Girls je jedan mali, ali veliki neprofitabilni blog kojeg svakodnevno pišu mala hrpica cura koje vole trkeljati o hrani, modi, kozmetici, umjetnosti, glazbi, šopingu i svemu divnom i krasnom što im okupira misli. To je jedan urnebesni bućkuriš svega i svačeg, sa velikom dozom humora, gifova, slika, linkova i sa malom bazom divnih i vjernih čitaoca. U dvije godine postojanja blog je kliknut više od 800.000 puta, no većinu toga su možda kliknule i same Buncherice na jednom od svojih intenzivnih druženja uživo. :)

Interio

Vlasnik: Interio d.o.o.   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.interio.hr

Interio nudi kompletnu uslugu – od idejnog rješenja do konačne realizacije, bilo da se radi o projektu arhitekture ili interijera, opremanja stambenog, poslovnog ili bilo kojeg drugog javnog prostora.

Smijehoteka.com

Vlasnik: Ivan Kordić   /   Autor: Ivan Kordić

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.smijehoteka.com

Smijehoteka je zabavni portal namijenjen samo za smijeh i ništa više. Na portalu se redovito objavljuju nove smiješne slike, vicevi i sl.

Spektakli u Cinestaru

Vlasnik: Blitz-Cinestar d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:spektakli.blitz-cinestar.hr

Nova web stranica Spektakli u Cinestaru na jednom mjestu nudi sve najveće svjetske opere, najizvođenije balete i najpopularnije koncerte koji se prikazuju u Cinestar kinima. Možete pregledati rasporede projekcija, pogledati trailere te rezervirati karte.

Tulumarka.com

Vlasnik: Domino efekt d.o.o.   /   Autor: Domino efekt d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.tulumarka.com

Tulumarka - najpopularniji domaći portal o izlascima. Izlasci, zabava i noćni život. Galerije iz klubova, najave događanja, magazin, klubovi, društvena mreža, jedinstvena usluga za popise i rezervacije u noćnim klubovima...

World of Warcraft - stranica za najavu evenata

Vlasnik: Webnet d.o.o.   /   Autor: Webnet d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:worldofwarcraft.com.hr

Ova internet stranica služi za predstavljanje i najavu novih ekspanzija popularne MMO igre World of Warcraft. Trenutni vizual je u skladu s trenutno aktualnom ekspanzijom Mists of Pandaria. Cilj je svaku slijedeću ekspanziju promovirati putem iste domene izmjenom tj. prilagodbom vizuala.

Cokolada.hr

Vlasnik:    /   Autor:

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.cokolada.hr

Sve što je bitno je da obožavamo čokoladu te smo kao takvi osjetili poziv da na jednom mjestu okupimo što više naših sljedbenika. I tako je stvorena Udruga ljubitelja čokolade "Čokoladni klub".

Naša primarna i jedina misija je uživati u čokoladi i razmjenjivati iskustva o njoj. 

Gamebox.com.hr

Vlasnik: WEB - Internet rješenja   /   Autor: WEB - Internet rješenja

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.gamebox.com.hr

Gamebox.com.hr - popularni gamerski portal koji je nedavno redizajniran, još je bogatiji sadržajem. Uz pregršt novosti, screenshotova, video trailera i gameplaya, odnedavno prati i najnovije igre koje se pojavljuju i na Android i IOS (iPhoneiPad) platformama. Provjerite zašto igrači vole Gamebox!

CroModa

Vlasnik: CMD Media   /   Autor: CMD Media

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.cromoda.com

Vodeći hrvatski modni portal.

Dijana Džepina - Cipele

Vlasnik: Dijana Džepina   /   Autor: Omnicert grupa d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.dijanadzepina.com

Dijana Džepina dizajnira i proizvodi cipele, a ovo je njena web stranica, blog i trgovina.

Šminkerica - Beauty Community

Vlasnik:    /   Autor: Skupina autorica

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.sminkerica.com

Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stila koje članke pišu isključivo na temelju vlastitog iskustva. S više od 120.000 jedinstvenih čitatelja i preko milijun klikova mjesečno te oko 15.000 Facebook fanova jedan smo od najvećih kozmetičkih portala u regiji. Šminkerica okuplja 15 autorica koje pišu recenzije proizvoda, snimaju video i foto tutoriale, prenose trendove u svijetu kozmetike i još mnogo toga, a sve na temelju vlastitog iskustva.

WOW.HR

Vlasnik: WOW.HR   /   Autor: Marin Zenić, Milan Gostimir, Tomislav Šeremet

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:wow.hr

WOW.HR je moderni web portal koji kombinira društvene mreže i druge različite web modele (blogove, forume, video itd.) na jednom mjestu. U današnje vrijeme, većina ljudi ima nekoliko društvenih profila i poprilično je teško pratiti sva događanja na njima. WOW omogućuje članovima da čitaju, dijele, lajkaju, tweetaju, pišu statuse ili komentiraju sadržaj drugih društvenih mreža (Facebook, Twitter, LinkedIn) iz našeg sučelja. Želimo pomoći ljudima da pretraže ili pronađu nešto što ih zanima, da dijele iskustva i stvaraju nova, omogućiti im alat za razmjenu i dostavu informacija koji im nešto znače, ili pak da upoznaju nekog novog. Za one koji žele saznati više: http://wow.hr/prezentacija.pdf

Varteks d.d.

Vlasnik: Varteks d.d.   /   Autor: WEB Marketing d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.varteks.com/hr/

Zanimljiv i nekonvencionalan dizajn weba Varteks je na privlačan način prezentirao jednu od najpoznatijih hrvatskih modnih tvrtki, te je ujedno zaslužan za kompletnu promjenu vizualnog identiteta tvrtke.

Show.hr

Vlasnik:    /   Autor: Dario Markuš

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.show.hr

Show.hr je centralno hrvatsko mjesto za zabavu, opuštanje i druženje koji korisnicima omogućava jednostavno konzumiranje, kreiranje i dijeljenje zabavnog sadržaja.

Ledonardo

Vlasnik: Ledo   /   Autor: Jedinica i nula

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.ledonardo.hr

Postani sladoledni genijalac i kreiraj svoju lizu u kojoj će uživati cijela Hrvatska.

L.O.V.E. fotografija za vjenčanja

Vlasnik: Igor Sitar   /   Autor: Omnicert grupa d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.sitarweddings.com

Web stranica popularnog zagrebačkog fotografa vjenčanja. Igor Sitar - fotograf kojeg tražite, član je svjetske fotografske asocijacije WPJA - The Wedding Photojournalist Association. Web stranica ima hrvatsku i englesku verziju.

Planinarska grupa Gojzeki

Vlasnik: Planinarska grupa Gojzeki   /   Autor: mala tvornica ideja

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.gojzeki.com

Gojzeki su planinarska grupa mladih Hrvatskog planinarskog društva “Željezničar” i Osnovne škole Zapruđe. U školi djeluje od 1998. Tijekom posljednjih deset godina obuhvatili su ne samo preko tri stotine djece, već i nekoliko stotina odraslih (roditelja), koje je kad jednom krenu, teško zaustaviti. Tako rame uz rame u planinarenju uživaju i veliki i mali. Ovakvi rezultati predstavljaju dobro polazište za daljnje razvijanje planinarsko-obrazovne djelatnosti u osnovnim školama. Na webu osim informacija o aktualnim izletima i događanjima mali i veliki Gojzeki dijele svoje planinarske dojmove i iskustva u pisanom, foto i crtanom obliku. Posebno se na sudjelovanje potiču oni (naj)manji.

Vidmar šport

Vlasnik: Vidmar šport d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.vidmarsport.hr

Web stranica zastupnika za tenisku, squash i badminton opremu. Na novom webu možete pregledati proizvode, najnovije akcije te dobiti sve informacije o tvrtki Vidmar šport.

MTV

Vlasnik: MTV Adria   /   Autor: nivas.hr

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.mtv.com.hr/

Saznajte najnovije vijesti i pogledajte najnovije glazbene spotove svojih omiljenih izvođača. Saznajte što se događa u svijetu glazbe i slavnih. Pogledajte epizode svojih omiljenih reality emisija, glasajte na top ljestvice, komentirajte, upoznajte nove prijatelje i nadasve se odlično zabavite.

Mirna Sišul - akademska slikarica

Vlasnik: Mirna sišul   /   Autor: Webizrada.org

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.mirnasisul.com

Remek djela s pričom koju nećete zaboraviti. Garantirano!

Nara Camicie

Vlasnik: Nara Adriatica d.o.o.   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.naracamicie.hr

Nara Camicie je renomirani talijanski proizvođač košulja koji zauzima visoko mjesto u svijetu mode s preko 25 godina tradicije. Specijalizirani su za ponudu ženskih i muških košulja, maja, marama i kravata.

Daljepoti.hr

Vlasnik: Mladen Zebić   /   Autor: Marker.hr

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:daljepoti.hr

daljepoti.hr je trgovina specijalizirana za prodaju internetom i nudi više od 100 kozmetičkih brandova iz različitih kategorija (njega lica, njega tijela, parfemi, make-up, pokloni...).

Škoro.hr

Vlasnik: Škoro   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.skoro.hr

Novi webshop nudi brzu i jednostavnu kupnju albuma ili pojedinih pjesama. Osim toga, možete poslušati dio svake pjesme, pratiti aktualnosti, termine za nastupe i mnogo više.

Extravagant - prvi riječki modni portal

Vlasnik: Maja Uremović   /   Autor: Prospekt.d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:extravagant.com.hr

Nešto se dobro kuha u gradu u Rijeci... To je bila ideja za uvod u prvi riječki modni portal. Kupovalo se, sjeckalo se, ribalo se i na kraju serviralo. Vi ćete biti žiri našeg modnog Masterchefa. Pripremat ćemo vam najfinije fashion, beauty i lifestyle poslastice i nasmijavati vas sa svojim gafovima iz emisije. Riječka emisija Extravagant u online obliku i još mnoštvo svega lijepoga. Dođite!

Fotograf Tomislav Rastić

Vlasnik: Tomislav Rastić   /   Autor: iDEA studio

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.tomislav-rastic.com

Web stranica fotografa Tomislava Rastića. Na stranici se nalazi pregled radova iz područja fotografije

Gold Class

Vlasnik: Blitz-Cinestar d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.goldclass.blitz-cinestar.hr

Nove i redizajnirane stranice Cinestar Gold Class kina nude sve informacije o luksuznom prvoklasnom kino iskustvu. Možete pregledati raspored kino projekcija i rezervirati svoje karte, zatim izabrati ukusni menu, osvježavajući ili topli napitak, pregledati galeriju fotografija, i još mnogo toga.

NovaLica

Vlasnik: Ivan Zebić   /   Autor: Ivan Zebić

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.novalica.com

NovaLica.com je vodeća stranica u regiji za spajanje novih lica i profesionalnih modela sa agencijama, fotografima, dizajnerima i ostalim pripadnicima modnih, filmskih i reklamnih industrija. Naša vizija je omogućiti kreativnim pojedincima da ostvare svoje ideje!

Shopping Centar Prečko

Vlasnik: Provirtute d.o.o   /   Autor: WEB Marketing d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.shopping-centar-precko.com/

Nove stranice najstarijeg shopping centara u Zagrebu na jednostavan način prezentiraju ponudu centra te mogućnost pregleda lokala po etažama kao i informacije o mogućnosti zakupa prostora.

Centar Cvjetni

Vlasnik: HOTO GRUPA d.o.o.   /   Autor: WEB Marketing d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.centarcvjetni.hr/

Web stranice na inovativan i kreativan način predstavljaju bogatu ponudu vrhunskih brendova, ekskluzivnih barova i restorana, enjoyment cornera na tri etaže, zajedno s ugodnim ambijentom i originalnim konceptom. Navigacijom se prezentira cjelokupna filozofija Cvjetnog koji svojim posjetiteljima nudi bezbroj opcija za odličan shopping, relaksaciju i parkiranje u samom centru grada. Surfajući po web stranicama centra Cvjetnog osjetit ćete dah elegancije i luksuza.

Šumska

Vlasnik: Putokazi   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.putokazi.hr/hyperviz/

Interaktivni glazbeni spot.

Mali kreativci

Vlasnik: Mali kreativci d.o.o.   /   Autor: Jedan šest d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.malikreativci.hr

Web ''Mali kreativci'' predstavlja Edukativno kreativnu radionicu za djecu od 1 do 8 godina. Služi novim članovima, upisanim članovima te potencijalnim i postojećim partnerima, kako bi se bolje upoznali sa radom Malih kreativaca i njihovim konceptom.

AnteBacak Photography

Vlasnik: Ante Baćak   /   Autor: Šerić Marko

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.antebacak.com

Full Flash portfolio site, programiran u AS3.0 sadrži velik broj 3rd party tweenova (TweenLite) i sitnih detalja te vrlo zanimljiv koncept glavnih galerija fotografija. Osim AS3.0 jezika korišten je PHP, JavaScript i XML za pogon galerija i kontakt forme. Web je unikatan i ručno kodiran do najmanjeg detalja, iako će na njemu biti još sitnica za napraviti većinom je sve riješeno.

Audiotrip.me

Vlasnik: Audiotrip.me   /   Autor: Audiotrip.me

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.audiotrip.me

Audiotrip.me predstavlja sveobuhvatan vodič kroz europske glazbene festivale. Osim osnovnih informacija o festivalima te bendovima koji na njima nastupaju, za svaki ćete festival pronaći i razrađenu kartu s točkama interesa, cijene smještaja, prijevoza, hrane, pića, linkove za kupnju karata i druge ključne podatke. Uz mogućnost filtriranja prema više parametara te pregledno i intuitivno grafičko sučelje, svatko će pronaći festival za sebe.

Opti TV

Vlasnik: Optima telekom   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.optitv.hr

Nova web stranica Opti TV-a na jednom mjestu nudi sve informacije o raznim paketima i akcijama, a osim toga, možete pogledati raspored emitiranja, videoteku i mnogo više.

25 FPS

Vlasnik: Udruga 25 FPS   /   Autor: Udruga 25 FPS

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:25fps.hr

Web stranice 25 FPS - Internacionalnog festivala eksperimentalnog filma i videa svoj layout crpe iz pravokutne forme samog logotipa/znaka manifestacije te koriste responzivni web dizajn (prilagođavaju se veličini ekrana).

Business.hr

Vlasnik:    /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:business.hr

Postavljene su nove, redizajnirane web stranice za Business.hr, portal na kojem možete pronaći sve novosti iz cijelog svijeta. Osim toga, možete pregledati dionice, fondove i tečajne liste.

OYO

Vlasnik: Nova TV   /   Autor: Nova TV

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:oyo.hr/

OYO je jedinstvena video platforma koja nudi brz, jednostavan i legalan pristup do omiljenih sadržaja putem interneta. OYO je tvoja vlastita videoteka na dohvat ruke: bogata sadržajem te odmah i uvijek dostupna. OYO omogućuje gledanje brojnih filmova i serija, ali i pristup emisijama Nove TV i Doma TV kao što su zabavne emisije (inMagazin, Red Carpet), informativne emisije (Vijesti, Dnevnik, Provjereno), te sportski program. Epizode pojedinih serija na OYO se mogu gledati premijerno, prije nego što su emitirane u TV programu, a svi sadržaji na OYO dostupni su putem interneta. Uz aktivaciju mjesečne pretplate korisnik ostvaruje pristup do više od 2.500 sati video sadržaja bez ograničenja, bez reklama i bez ugovorne obveze za jednu, prihvatljivu mjesečnu cijenu. Sadržajima na OYO može se pristupiti putem osobnog računala na adresi OYO.hr, zatim putem aplikacija za iPad i iPhone uređaje te putem aplikacija za Samsung i Panasonic Smart TV uređaje.

Petar Trinajstić

Vlasnik: Petar Trinajstić   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.trinajstic.com

Petar Trinajstić photography.

Valprodukcija.hr

Vlasnik: Val Produkcija   /   Autor: iDEA studio

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.valprodukcija.hr

Web prezentacija tvrke Val produkcija koja se bavi produkcijom TV reklama s kompletnim pregledom njihovih radova

BrokulaandŽ

Vlasnik:    /   Autor: Brlog i BruketaandŽinić OM

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.brokulaz.com

BrokulaandŽ je brend odjeće napravljen od organski uzgojenih sirovina i na unutarnjoj strani nosi skrivene poruke koje vidiš samo ti… i onaj tko te skine. Stranica nudi osnovne informacije o brendu, kolekciji i prodajnim lokacijama.

Večeri dalmatinske šansone

Vlasnik:    /   Autor: MEDIAN Kreativna Rješenja

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.sansona-sibenik.com

Službene stranice Večeri dalmatinske šansone Šibenik

Lajkaj.hr

Vlasnik: Predrag Kežić i Dario Knežević   /   Autor: Predrag Kežić i Dario Knežević

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.lajkaj.hr

Posteri, vicevi, coveri i videofun

Barila Gorilla Photography

Vlasnik: Rijeka-Klik d.o.o   /   Autor: Rijeka Klik d.o.o

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:barilastudio.com

Otvoreni medij - foto i video-elektronička publikacija, uspješno djelujemo u samom marketingu i putem organizacija raznih događanja, te promocija koje produktivno predstavljaju proizvod i usluge određene tvrtke. Temeljna načela naše usluge su uslužnost i predanost poslovanju, a odlikuju se znanjem, timskim radom, suradnjom, kreativnošću i organizacijom. U našim su ponudama kompletni paketi koji sadrže idejno rješenje pojedinačne kampanje, promotivni program - eventi, njihove organizacije i provedbe s ciljem što boljeg plasiranja usluga iili određenog proizvoda.

Samoborski Fašnik

Vlasnik: TZ Samobor   /   Autor: iDEA studio

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.fasnik.com

Web stranica manifestacije Samoborski Fašnik gdje korisnici svakodnevno mogu pratiti događanja na manifestaciji, izbor najboljih maski Fašnika kao i pregled nagradnih igara na Fašniku. Stranica je povezana na sve društvene mreže, Facebook, You Tube ....

HCL Gaming Portal

Vlasnik: Igor Belan   /   Autor: Igor Belan

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.hcl.hr

Najkompletniji i najveći portal posvećen video igrama na hrvatskom jeziku u poznatoj povijesti svijeta. Zapošljava samo zgodne muškarce.

Arena Centar

Vlasnik: Trigranit Lanište d.o.o.   /   Autor: Web.Burza

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.arenacentar.hr/

Arenacentar.hr nudi osnovne informacije o svim brandovima, trgovinama i događanjima u sklopu Arena Centra u Zagrebu.

Putokazi

Vlasnik: Putokazi   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.putokazi.hr

Riječka vokalna skupina i jedinstvena glazbena pojava na sceni Hrvatske.

Brija Dot Com

Vlasnik: Goran Grudić   /   Autor: Goran Grudić

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.brija.com

Ovo je portal o elektroničkoj glazbenoj sceni u Hrvatskoj, ali i globalno. Na stranicama se nalaze vijesti iz zemlje, regije i svijeta, najave gostovanja DJ-eva, intervjui, kolumne, profili DJ-eva, nezaobilazni forum i fotogalerija, a moguće je i downloadati nastupe DJ-eva kroz rubriku Brija Dot Com Sessions.

16sec

Vlasnik: Ivan Blažević   /   Autor: Ivan Blažević

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.16sec.net

Kolekcija zabavnih videa s YouTubea u trajanju od maksimalno 16 sekundi.

Obuci se

Vlasnik: obleci.se   /   Autor: WEB Marketing d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.obuci.se/

Jerneja Agić - savjetnica za imidž na svojim web stranicama otkriva najljepše boje i krojeve koje vas čine skladnim i privlačnijim. Stranice se odlukuju preglednošću i jednostavnošću.

Igor Sitar - Fotograf

Vlasnik: Igor Sitar   /   Autor: Omnicert grupa d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.sitarphotography.com/

Web stranica Igora Sitra, renomiranog hrvatskog fotografa. Što reći o Igoru Sitru a da već nije izvezeno goblenom? Ono u što smo sigurni je da je rođen 1972. godine. Točan datum, kao ni trenutak izbačaja ni dan danas nisu poznati. Vjeruje se da je to zbog Igorove ekscentrične naravi koja ga je u konačnici i natjerala da se pozabavi fotografijom.

Saša Huzjak Photography

Vlasnik: Saša Huzjak   /   Autor: Saša Huzjak

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.sasahuzjak.com

Službene web stranice hrvatskog koncertnog fotografa Saše Huzjaka.

Igranje.org

Vlasnik: Žarko Pintar   /   Autor: Žarko Pintar

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:Igranje.org

Stranice su zamišljene kao promocija igranja modernih društvenih igara i širenja kulture igranja društvenih igara. U današnje vrijeme interneta, video igara i drugih vidova elektroničke zabava, društvene igre za stolom nepravedno su gurnute na marginu. Mi to želimo promijeniti.

Donosimo vijesti iz svijeta društvenih igara, opise i recenzije igara, te izrađujemo kvalitetne prijevode pravila igara i omogućavamo njihovo besplatno preuzimanje s naših stranica. Održavamo zajednicu igrača kroz dobro posjećeni forum.

Otvoreni radio

Vlasnik: Otvoreni radio d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:otvoreni.hr

Web stranica atraktivnog dizajna koja mijenja boju ovisno o razdoblju dana, uz On-air listu pjesama u eteru nudi i najnovije vijesti, dojmove slušatelja, frekvencije za cijelu Hrvatsku, kao i preuzimanje raznih widgeta i aplikacije za računala i mobilne uređaje.

Dream Factory

Vlasnik: Tisak   /   Autor: Jedinica i nula

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.dreamfactory.hr

Negdje iznad oblaka sanja mala tvornica jer granica u mašti nema Dream Factory ti čuda sprema!

Cahayabox

Vlasnik: Tomislav Valent   /   Autor: Tomislav Valent

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.cahayabox.com

Blog za fotovideo entuzijaste i profesionalce, koji uz vijesti donosi radionice, natječaje i projekte u kojima sudjeluju sami korisnici.

Base - Host

Vlasnik: Mario Knežević   /   Autor: Mario Knežević

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:base-host.com.hr

Prodaja PC igara po najpovoljnijim cijenama. Sistem prodaje je jedinstven u Hrvatskoj jer kupci dobivaju samo CD Key.

LaCouture

Vlasnik: Eva Misirača   /   Autor: Nino Mušanović

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.lacouture.hr

Web modni i lifestyle magazin LaCouture obvezao se posvetiti pažnju svakom detalju modnog kruga, kako bi se tržište izgradilo u inspirativno mjesto prepuno kvalitetnog izvora na što veće zadovoljstvo svojih potrošača odnosno čitatelja. Vaš novi najdraži modni portal vas kroz modni svijet (ali i brojna kulturna i društvena događanja) vodi klikom miša. Uvijek novi i drugačiji, uz raznovrstan i vrckav modni tim, trudimo se da vam postanemo i ostanemo najdraže dnevno štivo već uz šalicu jutarnje kave.

Police DJ Battle

Vlasnik: De Rigo Vision Hrvatska d.o.o.   /   Autor: Komponenta Poreč

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.police.hr/index.php?module=DJBattle

Promocija nove kolekcije Police naočala u suradnji s Otvorenim radijom. Tijekom 17 tjedana na valovima Otvorenog poznati DJ-i predstavljali su svoj izbor glazbe. Uz pomoć ocjena i klikova slušatelja i posjetitelja web stranice www.police.hr/index.php doznat ćemo koji su DJ-i favoriti po njihovom izboru.

Galerija Kortil

Vlasnik: Grad Rijeka (Odjel za kulturu)   /   Autor: Kreativni odjel d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.hyperviz.com/vasarely/

Virtualno izdanje galerije Kortil.

3Dpanorame

Vlasnik: ko-per d.o.o.   /   Autor: ko-per d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.3dpanorame.com

Web stranica jednog od vodećih proizvođača virtualnih šetnji u Hrvatskoj.

Lukin portal za djecu i obitelj

Vlasnik: Neolit d.o.o.   /   Autor: Adrijana Vukoja

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.pjesmicezadjecu.com

Portal koji objedinjuje sve zabavne i edukativne sadržaje za djecu i roditelje.

Brlog Predstavlja

Vlasnik: Tomislav Lačić   /   Autor: Tomislav Lačić, Wordpress.com

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:brlogpredstavlja.com

Web stranica za promociju Brlog Predstavlja organizacije iz Slavonskog Broda koja se bavi videom i glazbom i promocijom urbane kulture. Pjesme, albumi, spotovi, animacije, tekstovi, fotografije, svirke i slično.

moda.hr

Vlasnik: Portal moda d.o.o.   /   Autor: Corvus CMS

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.moda.hr

Nove i redizajnirane stranice popularnog modnog i lifestyle portala moda.hr nastavljaju donositi kvalitetan sadržaj - fashionandbeauty novitete, aktualne trendove, streetstyle preglede, modne editorijale u vlastitoj produkciji, inspirativne kolumne zanimljivih autora... Moda.hr - prvi hrvatski online modni magazin!

CineStar Kids

Vlasnik: Blitz-Cinestar d.o.o.   /   Autor: Globaldizajn d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:kids.blitz-cinestar.hr

Nova CineStar Kids web stranica nudi pregled svih projekcija za vaše najmlađe, uz informacije o matinejama i obiteljskim paketima, proslavama rođendana i školskim projekcijama. U Star Kids Clubu - svijetu filma, mašte i zabave - sve je prilagođeno djeci, od filmskog programa i najava, do cool igrica i zabave. Putem stranice možete brzo i lako rezervirati karte za željene dječje filmove i crtiće.

Stilueta

Vlasnik: Marija Mažar   /   Autor: Marija Mažar

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.stilueta.net

Style pageblog o modi, trendovima, novostima, stilu, ljepoti i ostalim dražesnim ženskim temama. Jednostavno o životu sa stilom. Blog zamišljen kao classy virtualni caffe bar u koji ćete rado doći prvi put popiti kavicu, vidjeti što ima.. A zatim se često vraćati...

BLUR magazin

Vlasnik: Robert Gojević   /   Autor: Omnicert grupa d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.blur-magazine.com

BLUR magazin, međunarodni e-časopis posvećen kreativnoj fotografiji koji nastaje u Hrvatskoj. Časopis se izdaje na engleskom jeziku i čitan je u 195 zemalja. Blur je časopis za one koji vole fotografiju

9pm

Vlasnik: Mobilne aplikacije d.o.o   /   Autor: Mobilne aplikacije d.o.o

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.9pm.hr

9pm je platforma koja nudi prikaz evenata na full-screen karti uz mogućnost brzog filtriranja željenih mjesta za izlazak prema gradu, datumu, vrsti glazbe i cijeni ulaska u noćni klub. Vlasnici kafića ili klubova besplatno mogu dodati svoju lokaciju te na taj način promovirati događaje, a obuhvaćena je cijela Republika Hrvatska. Korisnici u svega par sekundi mogu pronaći svoju destinaciju za izlazak preko iPhone, Android aplikacije ili koristeći ugodno web okruženje.

Festival židovskog filma Zagreb

Vlasnik: Festival židovskog filma Zagreb   /   Autor: Jff Zagreb i Omnicert grupa d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.jff-zagreb.hr

Web stranice 6. Festivala židovskog filma Zagreb. Festival židovskog filma je filmska odnosno kulturna manifestacija koja kroz sve segmente zagovara multikulturalni dijalog te kroz filmski medij educira o židovskoj kulturi, holokaustu te toleranciji i zajedničkim vrijednostima kao temeljima sretnog suživota u nacionalno i vjerski različitim okruženjima.

BombaIgre

Vlasnik:    /   Autor: Emanuel Meštrović

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:bombaigre.com/

Ovo nije još samo jedna stranica namijenjena zaradi od AdSensa, već stranica kojoj su na prvom mjestu njeni korisnici. Koji dolaze u potrazi za kvalitetnim flash igricama i zabavom. Jednostavan dizajn i birana ponuda igrica koja se osvježava svaki dan razlikuje ovu stranicu od konkurencije.

e-kako.hr

Vlasnik: e-kako.hr   /   Autor: e-kako.hr

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.e-kako.hr

Edukativni i obrazovni portal sadržan od tekstualnih i video članaka (tutoriala). Odgovara na razna pitanja primjerena svim generacijama. Mjesto gdje možete mnogo toga naučiti o svijetu koji Vas okružuje te pronaći razne savijete, postupke, načine i informacije koje tražite.

BLACK PEARLS

Vlasnik: M.E.D. Marketing d.o.o.   /   Autor: M.E.D. Marketing d.o.o.

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.black-pearls.biz

BLACK PEARLS ima za cilj pružiti korisnicima usluga i kupcima objektivnu i nepristranu informaciju o vrhunskoj kvaliteti davatelja usluga koji je u nju uvršten. Dugoročni nam je cilj stvoriti sistem ocjenjivanja koji će biti prepoznat i priznat kako među domaćim tako i među inozemnim posjetiteljima, turistima i kupcima roba i usluga u Hrvatskoj.

Igut - rockmetal bend iz Zagreba.

Vlasnik: Oliver Marčetić   /   Autor: Oliver Marčetić

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.igutrocks.com

Web stranice rockmetal benda iz Zagreba. One page site sa fluidnim layoutom minimalističkog dizajna, baziran na tipografiji i video pozadini samog benda kao glavnim detaljem.

Replay Hrvatska

Vlasnik: Reverto d.o.o.   /   Autor: Studio Locastic

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.replay.hr

Službena stranice REPLAY zastupnika za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Rajko Grlić, film director

Vlasnik: Saša Huzjak   /   Autor: Saša Huzjak

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.rajkogrlic.com

Službene web stranice filmskog redatelja Rajka Grlića.

Terraneo 2011 Online DVD

Vlasnik: Neuralab   /   Autor: Neuralab

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:www.transmeet.tv/dvd/terraneo

Terraneo festival je vrsta projekta na kojem može raditi šarolika vrsta ljudi i kreativaca. Projekt je započeo snimanjem kompletnog festivala i fotografiranjem, a montaža koja je slijedila uključivala je rad s 300h materijala. Dizajn je izgrađen u ne-klasičnoj maniri single screen aplikacija sa integriranim sučeljem i zato sama web stranica nema “stranice”. Navigacija je kolor-kodirana po pozornicama te su video uradci raspoređeni po vremenskom pravcu kako bi gledateljima dali vizualni naputak trajanja i opsega festivala u dvije dimenzije. Online.DVD je ovoga puta izgrađen u HTML5CSS3JS tehnologiji te se kao data-layer koriste XML zapisi.

Kako.hr

Vlasnik: Kristijan Janušić   /   Autor: Kristijan Janušić Zdravko Lamot

Kategorija: Zabava, moda, glazba

OPŠIRNIJE

URL:Kako.hr

www.kako.hr korisnike spaja s brzim, pouzdanim i relevantnim informacijama u trenutku rješavanja problema. Ne znate kako na Nokia Lumia 800 deaktivirati wireless? Želite naučiti kako zamijeniti gumu na automobilu ili skinuti lanac s bicikla? Ne znate koje dokumente trebate za vozačku dozvolu, osobnu iskaznicu ili putovnicu? www.kako.hr ZNA :-)

Nekad davno smo bili www.saznajKAKO.TV :-) Sada smo www.kako.hr i još uvijek smo portal odgovora kojem je primarna svrha da korisnicima pomogne u traženju informacije i ono najvažnije: odgovora na pitanje KAKO?