2011

< povratak na kategoriju

Mediji, novosti, oglasnici

Pogledaj.to

www.pogledaj.to

Vlasnik: Saša Randić

Autor: Saša Randić

Kategorija: Mediji, novosti, oglasnici

Ako ti se sviđa ova nominirana stranica preporuči je preko društvenih mreža.

Pogledaj.to je jedini hrvatski internetski portal za arhitekturu, dizajn i vizualne umjetnosti. Osnivatelj i glavni urednik portala je renomirani hrvatski arhitekt Saša Randić, jedan od najnagrađivanijih arhitekata mlađe generacije te time portal svojim čitateljima osigurava cjelovite i kritički prezentirane novosti iz svijeta arhitekture, urbanizma, građevine, dizajna te vizualnih umjetnosti, s naglaskom na inovativna, originalna, suvremena, kvalitetna, kreativna pa i provokativna i duhovita dostignuća iz cijelog svijeta.

Pogledaj.to svakodnevno čita u prosjeku 3000 ljudi. Posjeti portalu su zabilježeni iz dvadesetak zemalja diljem svijeta. Najveći broj čitatelja je iz Hrvatske, potom iz Bosne i Hercegovine i Srbije te drugih zemalja u regiji. Pogledaj.to je stvoren kako bi teme arhitekture i dizajna približili većem krugu čitatelja. To je mjesto za komunikaciju te se čitatelji portala redovito komentarima uključuju u raspravu, čime doprinose dinamici i interaktivnosti medija.

Otvaranjem stranice Pogledaj.to posjetitelji na jednom mjestu, svaki dan, dobivaju novu porciju svježih informacija koje zadovoljavaju kriterije kvalitete, relevantnosti i zanimljivosti. Iako su u području interesa Pogledaj.to kreativni vrhunci iz cijeloga svijeta, naglasak se stavlja na promociju i prezentaciju domaćih projekata.